ISPOVEST BRENINOG SINA O OTMICI KOJU JE PREŽIVEO!

Autor: Informer, Republika

Zabava

04.01.2018

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Stefan Živojinović je imao samo osam godina kada je otet, a kako kaže, osećao je neopisiv strah. Posle 17 godina Stefan je otvorenije progovorio o traumi koju je preživeo, ali kako kaže ne želi da ga ljudi pamte po tome i sažaljevaju.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanzivojinovic

Stefan, koji ne voli da priča o ovom traumatičnom iskustvu, otkrio kako se osećao kada je otet.

- Plašio sam se da će mi to biti poslednji dani u životu. Nisam otišao na letovanje pa da budem opušten. Imao sam samo osam godina, ali sam bio vrlo svestan opasnosti. Osećao sam neopisiv strah. Tu si, gde si, ne znaš šta će biti... U jednom momentu sam se samo pomirio sa situacijom jer sam sahvatio da ništa ne mogu da uradim - rekao je sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića i dodao da je iz svega izvukao pouke za budući život.

 Iz tog strašnog iskustva sam izvukao najlepšu stvar: naučio sam da cenim svaki dan i trudim se da ga maksimalno iskoristim jer nikada ne znam koji će da mi bude poslednji. Uglavnom sam pobedio traume, iako su nam svima u dubini duše ostali neki strahovi - objasnio je Živojinović i nastavio:

 Što ti je teži put, bićeš jači! Glupo je da ja to pričam, kada je moj život uglavnom bio med i mleko i otmica mi je najveća trauma. Ipak, nisam ja kriv što sam se rodio kao sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Nisam ukrao! Jednog dana ću ispričati sve u detalje. Kada budem stvorio svoje ime i prezime, kada se moja priča ne bude tumačila kao moj marketing. Neću da me pamte samo po tome što sam bio otet, nego po mom glasu, mojim pesmama... Neću da me bilo ko sažaljeva. Hoću da kažu: "Vidi, mali ne mora da radi ništa, ali bori se, super peva, trudi se, vidi kakvu energiju ima na bini", a ne "jadan". Neću da budem bilo kome "jadan" - zaključio je Stefan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading