Sine, izabrala sam ti NAJGOREG OCA: Milica Dabović POTRESNIM REČIMA se obratila nasledniku, BOL koju je osetila RAZARA i najtvrđa srca! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.04.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović potresnim rečima rasplakala je mnoge pratioce.

Sine, izabrala sam ti NAJGOREG OCA: Milica Dabović POTRESNIM REČIMA se obratila nasledniku, BOL koju je osetila RAZARA i najtvrđa srca! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivša košarkašica Milica Dabović prethodnih dana imala je potrebu da se priseti svojih dana kada je bila jedna od najboljih naših košarkašica. Podsetimo, Milica je u februaru ove godine napunila četrdeset godina, a vrlo često objavljuje fotografije kojima pokazuje da su godine samo broj. 

 

 

S jedne strane, život ju je nagradio vanserijskim talentom za košarku. S druge, nije je previše mazio. Ponikla je u Herceg Novom, u porodici sa četvoro dece, pod budnim nadzorom oca uz kojeg je napravila prve korake na terenu

 

 

Dabovićeva je imala nekoliko kiskeva i pogrešnih odluka kada su muškarci u pitanju, a onda je sada odlučila da za nju postoji samo jedan jedini vredan njene pažnje. Naravno da je u pitanju njen sin i naslednik Stefan. Sina jedinca Milica je odgajala kao samohrana majka, a sada je na Instagramu otkrila da će uskoro objaviti biografiju, koju će posvetiti baš njemu. 

 

 

- Ubija me pomisao da ću jednog dana morati da mu kažem: “Stefane, oprosti što sam ti za oca izabrala najgoreg čoveka na planeti“. Kad sam bila u situaciji da prebrojavam svaki dinar kako bih kupila pelene i hleb, on je ukrao detetova kolica i prodao ih. Uvek sam se trudila da budem dobar čovek. Poštena sam, vredna, hoću da pomognem. Mogu da prođem ulicom uzdignute glave a da niko ne upre prstom u mene. Sačuvala sam obraz i to mi je najvažnije - napisala je Milica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading