TREŠĆE SE ESTRADA! Jovana Jeremić ima SPORNE SNIMKE koje će RASKRINKATI MNOGE, a ono što je otkrila o Tanji Savić izazvaće HAOS!

Autor:

Zabava

05.03.2022

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić u jutarnjem programu progovorila o spornim snimcima koje poseduje!

TREŠĆE SE ESTRADA! Jovana Jeremić ima SPORNE SNIMKE koje će RASKRINKATI MNOGE, a ono što je otkrila o Tanji Savić izazvaće HAOS!

Foto: Instagram.com

Voditeljka Jovana Jeremić je u jutarnjem programu spomenula je sporne video snimke koje navodno poseduje, a njeni gosti su je upitali da li su povezani sa pevačicom Tanjom Savić.

Republika

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić i Tanja Savić

 

"Neću da vadim snimke, trešće se kavez mnogima. Tanju ću da počnem da branim, toliko sam je sahrnanila ove nedelje, moram da počnem da je branim. Bolje da si se uhvatila za dalekovod, nego za mene, sad moram da te spržim. Ona ima dobre pesme, nisam ja kriva što ona mene ne razume. Glupa je kao noć, ja joj činim marketing, moram da počnem da je branim", rekla je Jovana i dodala:

"Ona je uspela u muzici, uspela je da ima nove pesme. Ona je jedna od retkih koja je uspela. Znam sve njene pesme. Ja nju branim kad je u pitanju muzika. Kada neko pecka ja sam nemilosrdna. Ja se uvek branim, i od muškaraca i od žena", zaključila je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vuk

05.03.2022 14:24

Ona je uspela u muzici ali u životu se nije snašla. Lutalica bez cilja.

Odgovori 21 3
Saja

06.03.2022 01:20

Zar samo jedan????