Doktori JEDVA SPASLI jetru Ace Lukasa: Folker otvorio dušu o ZDRAVLJU, uživo u emisiji priznao da li je ALKOHOLIČAR! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2022

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas u emisiji priznao je o svim problemima sa kojima se susreo!

Doktori JEDVA SPASLI jetru Ace Lukasa: Folker otvorio dušu o ZDRAVLJU, uživo u emisiji priznao da li je ALKOHOLIČAR! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Pevač i popularni folker Aca Lukas u emisiji ,,Premijera" otkrio je kakve je probleme imao sa zdravljem i kakve su mu savete davali doktori. 

Na pitanje voditeljke da li ima neke posebne pripreme za predstojeće takmičenje koje će odrediti predstavnika na "Pesmi Evroviizje", Aca ističe da je promenio svoj životni stil.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aca Lukas Premijera

 

- U teretanu ne idem zbog "Evrosonga", nego zbog zdravlja. Hoću da budem malo lepši! Ja u životu pazim na svoje zdravlje tako što slušam doktore, rekli su mi da moram da prestanem da pijem, iako nisam alkoholičar, ali imao sam neke probleme, neke gorušice... Rekli su mi da sam "načeo" jetru i da prestanem da pijem, malo da trčim, da gradim kondiciju, da pijem surutku. Sve što mi doktori kažu, ja uradim - ističe Lukas, pa dodaje:

- Počeo sam da treniram, odradio sam nekih sedam, osam treninga, a trenutno sam na pauzi - smeje se Aca.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aca Lukas Premijera

 

- Nema sporta koji nisam trenirao, a teretana... Trenirao sam ja, dizao sam tegove kada sam bio u zatvoru pet meseci. U CZ-u smo dizali flaše koka-kole od dve litre napunjene vodom, pa to dižeš. Svašta sam ja radio i trenirao, ali toliko sada nemam kondicije, baš sam skoro rekao da kad bih trčao sam na 100 metara, stigao bih treći, tako da pod hitno moram da poboljšam kondiciju - priča folker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading