DOM ANE KORAĆ U IVANJICI KAKVOM SE NIKO NIJE NADAO! Od branja malina do vrtoglavih cifara, evo gde je ODRASLA! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodični dom Ane Korać mnoge je iznenadio, s obzirom na to da starleta troši na hiljade evra.

DOM ANE KORAĆ U IVANJICI KAKVOM SE NIKO NIJE NADAO! Od branja malina do vrtoglavih cifara, evo gde je ODRASLA! (FOTO)

Foto: Tanjug/Ivan Nikolić, Wikipedia/Krumb77, E-Stock

Bivša zadrugarka i starleta Ana Korać proslavila se u javnosti prvo kao najbolja drugarica Soraje Vučelić, a zatim učešćem u rijalitiju ''Zadruga''. Takođe, njen izgled retko koga ostavlja ravnodušnim, a neretko se postavlja pitanje odakle joj novac za silne markirane krpice, luskuzne automobile i brojne korekcije na telu za koje je dala na hiljade evra. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/paparazzo lov

Ana Korać zgrada u Ivanjici

Kako je i sama govorila, počela je od branja malina u rodnom gradu Ivanjici, a zatim su joj sve ostalo priuštili imućni momci koje je imala.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/paparazzo lov

Ana Korać babina kuća

Ekipa ''Paparaco lova'' otišla je jednom prlikom do Ivanjice kako bi videli gde je poznata starleta odrasla, a prizorom su se mnogi iznenadili. Naime, Ana je odrasla u skromnoj sredini, sa roditeljima i bratom u stanu, dok je najveći deo detinjstva provela kod bake u kući, koja je takođe skromna, te se dolazi do zaključka da je Koraćeva živela skromnim životom sve dok nije došla u prestonicu.

 

 

- Meni je bilo toliko lepo da bi svakom to poželela. Sve sam imala što sam poželela, mada nikada nisam bila osoba koja je mnogo tražila, meni su bile dovoljne igračke. Ja sam pila mleko iz flašice do moje osme-devete godine i to me je deka krio. Nisam htela da idem u vrtić jer me je tamo maltretirala neka devojčica. Štipala me je krišom. Imala sam traume od tog vrtića pa sam to rekla dedi koji me je momentalno ispisao. Tu se mama naljutila, ali sve u svemu, meni su u glavi samo ti lepi trenuci iz detinjstva - rekla je Ana Korać u Sceniranju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading