Lapsus bend objavio spot za hit "Lažo", zbog kojeg je PEVAČ ZAVRŠIO U BOLNICI

Autor:

Zabava

27.12.2017

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova pesma "Lapsus bend-a" uspela je da ponovo pomeri granice na balkanskoj muzičkoj sceni jer je "Lažo" postala hit i pre zvaničnog objavljivanja, a mi vam premijerno donosimo spektakularni spot koji su za ovu pesmu snimili članovi najveće regionalne internet senzacije.

RepublikaFoto: youtube.com/ LapsusBandOfficial
Lapsus bend

- Reč je o našoj desetoj, jubilarnoj pesmi i zaista smo želeli da damo sve od sebe da nakon prvobitne reakcije publike na demo snimak opravdamo njihovu podršku. Nadamo se da smo u tome uspeli i jedva čekamo reakcije – rekli su momci iz najpopularnijeg mladog benda na Balkanu, koji su u spotu ovekovečili spektakularne prirodne lepote Srbije, a zbog dugog snimanja na minus deset pevač je čak završio u bolnici. No sudeći po prvim reakcijama, sve to se isplatilo. Prehlada dođe i prođe a spot ostaje zauvek tako da mi nije žao – rekao je Emir Aličković.

Pogledajte spot pesme:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading