UDALA SE NA NJENOM IMANJU, A ONA TVRDI DA JE NE POZNAJE: Nataša Bekvalac ne zna Katarinu Grujić, a evo šta joj poručuje!

Autor: Melina Gvero

Zabava

08.02.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac tvrdi da ne poznaje Katarinu Grujić, koja se udala kod nje na imanju u Čeneju.

UDALA SE NA NJENOM IMANJU, A ONA TVRDI DA JE NE POZNAJE: Nataša Bekvalac ne zna Katarinu Grujić, a evo šta joj poručuje!

Foto: printscreen/instagram.com

Kaća Grujić i Nataša Bekvalac

Kad pomislite da ste sve čuli i videli od atraktivne pevačice Nataše Bekvalac, koja je često u žiži javnosti zbog šokantnih izjava, uspela je još jednom da zaintrigira kada je za Skandal izjavila da ne poznaje koleginicu Kaću Grujić, koja se tajno venčala upravo na imanju novosadske Barbike u Čeneju. Ono što je još interesantnije jeste da je upravo Kaća pre nekoliko meseci na sva zvona trubila da je Nataša izašla u susret kada je venčanje bilo u pitanju, a sad Novosađanka tvrdi da je ne poznaje.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Nataša Bekvalac u Amidži Šou

- Ne poznajem Kaću, ali poštujem svaku koleginicu. Cela ta ceremonija venčanja je bila sprovedena i organizovana u tajnosti, tako da i moji najbliži nisu znali za venčanje. Koliko sam videla, bilo je prelepo i želim joj da nikad ne prođe kao ja. Svi brakovi sklopljeni na salašu u Čeneju su predivni i srećni - rekla je ponosno Bekvalčeva, pa se dotakla brakova i veza, koji su uvek top-tema, i otkrila čime se služila zbog nesigurnosti.

Hana je drčna tinejdžerka

Poznato je da Nataša Bekvalac često na društvenim mrežama objavljuje prepiske sa ćerkom Hanom, koja je tinejdžer, a sada je priznala koliko joj teško pada njen pubertet.

- Hana je veoma drčna u komunikaciji, što mi mnogo smeta. Imamo periode kada nam ide, ali i periode koji su jako stresni. Zaista nije lako biti majka tinejdžerke, pa jedva čekam da prođe taj pubertet.

- Često sam, želeći da napravim bolju sliku o sebi, lagala ili prećutkivala. Bila sam strašno nesigurna i uvek sam se plašila da nisam dovoljno dobra. Trebalo mi je mnogo vremena da zavolim sebe i oslobodim se nesigurnosti - izjavila je Nataša, koju su padovi u životu, kako kaže, naučili najviše.

Republika

Foto: Republika

Pevačica Katarina Grujić

- Nije sramota ni pasti, ne uspeti, sve je to sastavni deo životnog procesa. Muzika nije moj posao, to je moj način da se izrazim. Na tom putu neophodan je pad isto koliko i uspon, možda čak i korisniji. Iz padova sam najviše naučila, ali sam naučila da se ni u uspehu nikad ne ponesem i da više skoro ništa ne može da me zaslepi i zanese - zaključila je Bekvalčeva.

Republika

Foto: Dušan Petrović

Nataša Bekvalac pevačica

Nakon ovakve izjave Nataše Bekvalac pozvali smo Kaću, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na pozive niti je odgovarala na poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Sneza

08.02.2022 10:56

Boze i ta Natasa sta prica.

Nebojša

08.02.2022 11:46

Na(ta)ša... Može joj se... Kao i još mnogima iz te branše, novinarima dođu kao kec na 10 da osmisle bombastične naslove, a text...brez radnje.

Ja

08.02.2022 15:04

Onako joj je kako je sebi birala. E, sad da li je umela da bira, to je već pitanje.