RAĐEN O PORODICI I ODNOSU SA ANOM

Autor: blic.rs

Zabava

17.12.2017

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolista Nikola Rađen i pevačica Ana Kokić nedavno su proslavili deset godina braka iz kojeg imaju dve devojčice Ninu i Teu. Kako je Nikola većinu vremena proveo kao “otac na službenom putu” u nekoj drugoj zemlji gde je igrao, sa njim smo razgovarali o tome koliko je porodici bilo teško da ga prati.

RepublikaFoto: WindSport
Nikola Rađen

On trenutno živi i igra za klub u Moskvi zbog čega planira i porodicu da preseli tamo.

- Pričali smo Ana i ja na tu temu i razmišljamo o tome da se presele, ali videćemo. Najveća kočnica su škola i Anin posao. Svakako da imamo u planu njihovo preseljenje, mislim da to nije ništa strašno - kaže Nikola, koji posle toliko godina ipak želi da živi u istom gradu sa porodicom.

RepublikaFoto: instagram.com/anakokicmusic
Ana Korać

- Sigurno da u našem odnosu nije ista situacija kao u drugim porodicama, ali one znaju da tata tamo negde radi i da će se vratiti kući. Karijera vaterpoliste je do neke 35-36. godine, i meni je ostalo još malo do kraja karijere. Trudio sam se sve ovo vreme da sve bitne datume budemo zajedno, one su to prihvatile. Postoji anegdota kada su baš bile male, govorile su “tata se kupa tamo negde i vratiće se”. One to razumeju, bile su sada na mojoj utakmici kada sam igrao u Beogradu i navijale su kao najvatreniji navijači. Sutradan sam ih odveo u školu, kasnije ih pokupio. Trudim se da što više vremena budem sa njima. Non-stop sam u koferima, ali šta ću, takav je posao.

Nikola kaže da je bio izuzetno ponosan kada je na tribinama čuo kako njegove ćerke navijaju.

- Čujem ih dok sam u bazenu. One su u stanju da čitavu četvrtinu ili celu utakmicu viču: “tata, tata” dok se ne okrenem. U ovoj situaciji kada smo razdvojeni lepo mi je da budu na tribinama i daju mi podršku - kroz osmeh priznaje Nikola, koga smo pitali da li je popustljiviji od Ane:

- Pre bih to definisao kao da neću da trošim vreme na nebitne stvari, već da uživam sa klinkama kada smo zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading