ONA ZNA KAKO IM JE! Ilda Šaulić UTUČENA prva stigla kod Rokvića! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.11.2021

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko Rokvić je danas preminuo u 68. godini života, a ova vest je zatekla porodicu i prijatelje, koji su polako počeli da se okupljaju u porodičnoj kući Rokvić, a prva je stigla Ilda Šaulić.

Republika

Foto: ST/N.MANDIĆ/ST/V.LKUĆ

Ilda Šaulić kod porodice Rokvić

Pevač narodne muzike Marinko Rokvić danas je izgubio bitku sa rakom pankreasa u 68. godini života, a porodica i prijatelji su skrhani bolom i tugom zbog velikog gubitka.

U porodičnoj kući Rokvića na Košutnjaku su počeli da se okupljaju najbliža porodica i prijatelji, a prva je stigla Ilda Šauli. Ilda je došla u društvu svog supruga Bojana Vučkovića, uvijena u crninu, vidno utučena i u suzama koje nije mogla da sakrije.

Republika

Foto: ST/V.Lukić

Ilda Šaulić došla da izjavi saučešće porodici Rokvić

Podsetimo,  Ilda je pre dve godine preživea isto što sada preživljavaju Nikola i Marko Rokvić, kada je izgubila oca, Šabana Šaulića, te zasigurno ona najbolje razume bol i tugu kroz koju prolaze sinovi preminulog pevača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading