HERPES VIRUS SE MOŽE JAVITI KOD RAZNIH ŽIVOTINJA! Soraja Vučelić BRUTALNO odgovorila vlasniku kafane iz koje je izbačena: FANTAZIJE BOLESNOG UMA!

Autor:

Zabava

01.11.2021

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su se oglasili vlasnik lokala iz kog je Soraja Vučelić izbačena i obezbeđenje, oglasila se i starleta koja je brutalne reči uputila svoj trojici.

Republika

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Soraja Vučelić o skandalu u Makedoniji

Vest da je Soraja Vučelić zajedno sa svojim dečkom izbačena iz lokala u Skoplju odjeknula je kao bomba, a prvo se oglasila starleta koja je tvrdila da je ona ta koja je izašla jer joj je rečeno da Srbi nisu dobrodošli, te da u tu kafanu izlaze samo Albanci, a onda se oglasio i vlasnik kafane, Ilija kog je Soraja optužila za nacionalizam, te članovi obezbeđenja koji tvrde da je Vučelićeva izbačena zbog nedoličnog ponašanja i neplaćanja računa. 

 

 

Nakon svih ovih tvrdnji, oglasila se i Soraja i jasno stavila do znanja šta misli o gospodi koja su je izbacila.

- Lažno besnilo, zarazna virusna bolest (Herpes virus) može se javiti kod mnogih životinja, ali se bolest masovno javlja kod svinja. Inkubacija traje 1-10 dana, kod prasića do 10 dana starosti. Javlja se drhtanje mišića, gubitak glasa, okretanje oko zadnjih nogu i pena na ustima. Ukoliko nema nervnih znakova bolest može da traje i do dve nedelje. U suprotnom, uginuće prasića se može dogoditi tokom jednog dana.Tako da pazite gde izlazite jer je bolest prelazna i opasna poput laži. Ako mislite da određena količina albanskih srbomrzaca može da zarazi i otruje narod gnusnim lažima i izjavama varate se. A naravno uvek ima podložnih osoba koje gutaju svaku fantaziju bolesnog uma. Svaka naredna laž biće na sudu od takvih persona ograđujem se od primitivizma hejterskih organizacija, imam pametnija posla ovih dana - rekla je sada Soraja, za Kurir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

03.11.2021 08:20

Minijaturna glava i ogroman vrat prema velicini grudi. Ova zene nevidi kako to ruzno izgleda?