SLOBA RADANOVIĆ HEROJ DANA! Pevač prisustvovao UDESU i odmah reagovao: TO JE USLOVNI REFLEKS!

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

21.10.2021

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović ne prestaje da iznenađuje svojim herojskim potezima, koji jesu krajnje ljudski i normalni, ali toliko retko prisutni kod ljudi, da nije ni čudo što pevač neretko postaje heroj dana.

Republika

Foto: Časlav Vukojičić

Sloba radanović pomogao biciklisti

Pevač Sloba Radanović je ponovo ispao heroj dana. Naime, u centru Beograda došlo je do nemilog događaja kada je stariji čovek automobilom udario dostavljača na bickli i umesto da mu pomogne, poneo se neljudski i neprijatno prema njemu, prenosi Blic.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic)

 

Radanović je kada je to video zaustavio svoj automobil, izašao iz istog i prišao oborenom čoveku da pomogne, a kako oni koji su bili prisutni kažu, pevač nije krio bes zbog bezobraluka i nemarnog ponašanja vozača automobila, koji se ubrzo okrenuo i otišao.

Sloba se oglasio za Republika.rs i otkrio detalje nemilog događaja.

- Zaista ne znam šta bih rekao na tu temu. Pogađa me kao čoveka činjenica da se od normanih stvari prave herojski podvizi. Momak je pao sa bicikla i izašao sam iz auta da proverim da li je dobro ili mu je potrebna pomoć, to je uslovni refleks. Ne znam ko je bio kriv u toj situaciji, da li biciklista ili vozač automobila, najvažnije je da nema ozbiljno povredjenih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading