MAJA BEROVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Pevačica emotivnom porukom otkrila sve o BEBI: MAMA BEBOVIĆ DOLAZI USKORO! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2021

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Berović potvrdila je sve spekulacije o njenoj trudnoći, a čestitke pristižu sa svih strana.

Republika

Foto: Nemanja Dedoić

Maja Berović trudna

 

Pevačica Maja Berović već nedeljama unazad puni medije, zbog toga što je pojavila priča o njenoj trudnoći, a sada je defitivno sve priče potvrdile, budući da je objavila fotografiju sa trudničkim stomakom. 

Naime, atraktivna pevačica oduvek je želela da se ostvari kao majka, što je uvek potencirala u svojim izjavama za medije, nakon što je uspela da dosegne uspešnu karijeru, megahitove, na red je došla i da nastavi svoje potomstvo. Njen izabranik Alen i Maja uživaju treutno u najsrećnijem danima njihove ljubavi, a pevačica je objavila fotografiju sa trudničkim stomakom i time izazvala lavinu komentara. 

 

 

- Izgleda da će biti nešto više beba sledeće godine nego večeras, jer Mama Bebovic stiže uskoro! Neizmerno sam srećna i blagoslovena što ću na svet doneti jedan novi život! Hvala svim prijateljima i saradnicima koji su me prethodnih meseci u svim fazama čuvali i pazili, sa sve ciljem da celokupnu sezonu iznesem maksimalno kao što ste i navikli od mene. I sada, nakon fenomenalnih meseci provedenih sa vama u ovom suludom vremenu koje nas okružuje, moj slatki odmor konačno može da počne - poručila je Maja putem svog profila na Instagramu.

Čestitke pristižu sa svih strana, a svi su oduševljeni što će se pevačica ostvariti u ulozi majke, što je ceo život i priželjkivala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading