MOM DETETU ZBOG ANE NIKOLIĆ GOVORE DA VIŠE NEMA OCA: Ispovest zvanične supruge pevačicinog novog dečka!

Autor:

Zabava

13.10.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On nema emociju prema sinovima, a na nju je kliknuo zbog čaše. Da je u pitanju neka obrazovana, fina osoba, možda bi mi bilo i krivo, ovako osoba s dijagnozom, strašno, ima žensko dete, a tako se ponaša.

Republika

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić

 

 

Valentina Spajić, još uvek zakonita supruga Dejana Nikolića, novog dečka Ane Nikolić, u ispovesti za Srpski telegraf otvorila je dušu i priznala kroz kakav pakao prolaze njena deca i ona zbog pevačicinog nepromišljenog ponašanja. Valentina tvrdi da je Ana namerno postavila na Instagram fotografiju njenog muža i nje samo da bi nju isprovocirala, ne razmišljajući koliku će bol zadati njenim sinovima.

Posle dva meseca pozvao me je da bi me vređao, za decu nije pitao, a Anu je branio

Naime, Spajićeva demantuje navode Aninih prijatelja da je njen brak sa Dejanom pre dve godine završen, te nam otkriva da je tačno da dva meseca nisu u kontaktu, ali da su još u zvaničnom braku jer on neće da se razvede, a hoće s pevačicom da se švaleriše.

Imam utisak da Ana brani Dejanu da viđa sinove

- Nije tačno to što pričaju Anini prijatelji da Dejan i ja nismo dve godine zajedno. Mi smo u ovoj godini išli čak dva puta na zajednički odmor. Poslednjih godina imali smo probleme s vremena na vreme, kao i svi drugi parovi. Nismo zajedno od 10. avgusta, tačnije, to je vrlo bitna razlika, ta priča da smo formalno na papiru zbog dece je smešna jer deci nije potreban papir, već otac. Otac ih ne viđa, ne zove. Ja sam pokušala da dođem do njega, da potpišem sporazumni razvod, ali to je nemoguće. On nema nikakav kontakt ni sa svojim starim roditeljima, bolesnim, svi smo u šoku, zapravo - kaže Valentina i dodaje da Anu krivi za to što je javno objavila sliku gde njenom mužu sedi u krilu:

 

Nije tačno da mu je zabranjen ulazak u Nemačku

Izašao je tekst u kom je pisalo da mu je zabranjen ulazak u Nemačku, što nije tačno. On je rođen tamo i ima njihove papire. Mi smo izabrali život u Beogradu jer ja ne bih mogla da se odvojim od svog grada i porodice. On povremeno odlazi zbog poslova, a takođe i deca i ja često boravimo tamo.

- Meni to nije normalno, Ana i Dejan imaju šifru definitivno. Zašto je javno stavila sliku s mojim mužem? Vidi se da nije nešto u redu s njom, skroz je neartikulisana. On nema emociju prema svojoj deci, a na nju je kliknuo zbog čaše, imaju istu šifru. Da je u pitanju neka obrazovana, fina osoba, možda bi mi i bilo krivo, ovako, osoba s dijagnozom, strašno, ima žensko dete, a ponaša se kako se ponaša. Jedino me brine to što ne znam kako će deca da reaguju. Sina su već zafrkavali u obdaništu, govorili su mu: "Ti više nemaš tatu" i on je ceo dan plakao. Imam utisak da mu Ana brani da viđa sinove. Ja sam s vaspitačima i učiteljima već obavila razgovor, pa ćemo videti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

Tara Simov i Ana Nikolić su mi isti ološ

Tara Simov i Ana Nikolić su mi isti ološ

Tara Simov je za medije potvrdila poznanstvo sa Dejanom Nikolićem, a njegova supruga starletu i pevačicu stavlja u isti koš:

- Za Taru i taj snimak znam odavno, pokazala mi je frizerka u salonu, ne znam kako to da komentarišem, to mi je sve isti ološ - i Ana i Tara. Ja nisam iz tog sveta, pa mi je svejedno o kome se radi. Svakako su obe labilne.

Nakon ovoga Valentina nam je priznala da je taj dan kada smo mi pričali s njom Dejan je pozvao posle dva meseca i, umesto da lepo popričaju, on ju je vređao i štitio Anu.

Želim da potpišem sporazumni razvod, ali Dejan neće, samo me zavlači.

- Kontakt sa Dejanom sam imala prvi put danas, nakon dva meseca, bolje da nismo jer se vrlo ružno poneo prema meni. Fino sam ga pitala zašto nije zaštitio porodicu, kakve su to izjave, gde je on bio ljut na mene, pravdao se i branio Anu. Usput me je vređao. Zamolila sam ga da sledeće nedelje završimo te papire, da krenemo jer moja advokatica trenutno nije tu, on je rekao: "Ma opušteno, može i tada." To je ona priča: "Muškarac laže, a ljubavnica veruje." Za decu nije pitao. On je sinovima dao neki sitniš, u skladu s tim koliko ima, maltene ništa, eto tek toliko da se pokrije trošak nekog boravka. S ljubavnicom može jer se to vidi, ovo se ne vidi nigde. Neka ga Ana opelješi, kad već drugi nisu.

Za kraj Spajićeva nas je šokirala činjenicom da se Anin sadašnji dečko, a njen muž, i te kako dobro zna sa reperom Stefanom Đurićem Rastom:

 

Ani su fetiš oženjeni, ne daje lep primer ženskom detetu

Koliko vidim, nije ovo prvi put da rastura porodicu i izgleda da su joj oženjeni muškarci fetiš. Nisam pratila Anin rad, ali koliko vidim, čim joj se oženjeni nešto zameri, ona objavi u javnost, ne razmišljajući o posledicama koje ostavlja na druge ljude, na primer, moje mlađe dete zadirkuju da nema tatu, treba se nositi s tim. Ipak je ona majka ženskog deteta i treba da joj da primer. Ona očigledno nije svesna posledica koje će devojčica imati kroz koju godinu.

- Rasta i moj muž se poznaju, što mi je još gore. Ja sam čula za Rastu sve najbolje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading