SKANDALOZNO! Ana Nikolić od obdaništa pravi cirkus: Odvaljena od alkohola došla po ćerku u vrtić!

Autor:

Zabava

08.10.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić (43) pojavila se sredinom nedelje u alkoholisanom stanju ispred obdaništa na Vračaru u koje ide njena ćerka Tara, pa su joj radnice koje su se zadesile u smeni skrenule pažnju na problematično ponašanje!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ana Nikolić

 

Kako Srpski telegraf saznaje, dok je čekala da zaposleni izvedu njenu naslednicu da bi zajedno krenule kući, Ana se mrtva pijana snimala telefonom dok priča u kameru, pa se uvijala i teturala pred drugim roditeljima koji su došli po mališane. Kada su je radnice opomenule, Nikolićka se pravdala kako nije pripita, već je navodno samo malo spavala. 


- Anu su svi u dvorištu obdaništa odmah prepoznali. Bila je upadljiva, snimala se telefonom, na sebi je imala ogromne naočare i šešir. Privukla je pažnju tako što je prvo gasno telefonirala, vikala je, pa se smejala. Posle se opet snimala, izgledalo je kao da se tetura, ali smo svi bili na distanci, pa nismo reagovali. Moje dete ide u ovo obdanište, nemam ništa protiv Ane, ali se nadam da nije sela za volan nakon što je pokupila dete - priča nam sagovornica. 
Republika

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić


Pozvali smo obdanište na Vračaru, a radnica koja se javila na telefon nam je rekla da nije bila u smeni kad se sve dešavalo. Inače je opšte poznato da je u ovakvim institucijama konzumiranje alkohola strogo zabranjeno i zakonom kažnjivo. 

Republika

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

 

- Nisam bila u smeni i nisam zatekla Anu, a radnice ne žele da daju izjave. Mene niko nije obavestio, tako da te detalje nemam. Molim vas da imate razumevanja, ako budem saznala još neke detalje, javiću se - rekla nam je starija gospođa. 


Stupili smo u kontakt i sa Aninim bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, koji nam je objasnio da ne želi da priča na ovu temu dok ne skine nanogicu, koja mu je stavljena nakon što je uhvaćen i uhapšen zbog posedovanja marihuane. 

Republika

Foto: instagram.com/stefanrasta

Stefan Đurić Rasta


- Dok ne skinem nanogicu, ne smem da dajem intervjue, a skinuću je onoliko rano koliko budem poštovao sve što mi je rečeno. Prvi ću se javiti kad je skinem, nadam se razumevanju - rekao je reper za naš list. 
Podsetimo, Nikolićeva je nedavno pila i u jednom beogradskom frizerskom salonu dok se fenirala i šminkala, a fotografije i snimke kačila je na društvene mreže, očigledno ne razmišljajući o tome kakve posledice može da snosi. 
 

Foto: pink.rs/premijera.rs

 

 

Pijana Rasti grebala auto 


Ana Nikolić često ima ispade u pijanom stanju, a skoro je haos izazvao snimak glasovne poruke koja je isplivala u javnost, a u kojoj pevačica priča kako je u alkoholisanom stanju bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti izgrebala nov auto. Ona je tom prilikom napravila štetu u iznosu od nekoliko hiljada evra, a sve zbog toga što joj se reper nije javljao kada ga je zvala na mobilni. 
- Rasti sam pijana izgrebala auto jer mi je hitno bio potreban, a nije se javljao na telefon. Posle mi je odbijao poziv, tu sam već bila previše iznervirana, pa sam upalila auto i otišla do njegove kuće. Parkirala sam se ispred, uzela ključeve i počela da mu gulim i skidam boju s kola koja je parkirao ispred stana. Nisam ni razmišljala o tome koliko može da bude šteta. Posle sam mu javila da sam ja ta koja je napravila haos, ali takva sam, kakva sam - pričala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vasar Tastine

08.10.2021 05:35

Sirota deca sa ovakvim roditeljima, koji nisu retki. Majka alkoholicarka, otac diluje drogu, sta reci? Gde su nadlezne sluzbe? Briga ih

Ana

08.10.2021 06:20

Kozo jedna, još se hvališ, jadno dete koje voziš. Otac drogiran majka pijana sretno li je to dete,može od sreće nogom u dupe da se udara. Da sam vlast oduzela bi im to dete za koje bi plaćali oba roditelja alimentaciju državi, jer imaju pare, a nemaju pameti. Kad se opamete dete bi im vratila, ako bi se još jednom to desilo oduzela bi im dete dok se dete ne osposobi za život, do srednje škole ili ako dete ide na fakultet. A država oduzima decu siromašnim roditeljima umesto da vide zašto su ta deca siromašna, Ako su deca u takvoj porodici sretna socijalno ih na silu odvaja i pravi im stres, umesto da im pomogne. Takva deca netraže avione, kamione, traže da su sita i da im je toplo.

Odgovori 16 2
Namaste

08.10.2021 18:24

Mislim to za nju nije ništa čudno. Sama je priznala, da često ima pomračenje od alkohola, još onda kada su je hapsili zbog vožnje u pijanom stanju. Ali nije svako za roditelja i to je činjenica.