DIRLJIV PRIZOR NA KOMEMORACIJI NENADA NENADOVIĆA: Deca položila CRVENE RUŽE, a potom se salom prolomio gromoglasan aplauz! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.09.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon održanih govora na komemoraciji preminulom glumcu Nenadu Nenadoviću, deca iz škole glume položila su crvene ruže u znak sećanja i poštovanja prema njemu.

Republika

Foto: Republika.rs

Potresna scena na komemoraciji Nenada Nenadovića

 

Nakon komemoracije koja je održana povodom smrti glumca Nenada Nenadovića, koji je izgubio bitku za život u 57. godini, deca iz škole glume uradila su jedan gest, koji je sve prisutne naterao na plač. 

Naime, Nenad je bio poznat kao šarmantni, druželjubivi i drag čovek, kog su svi voleli, a najbolje su ga upoznali kroz tumečenja uloge Brunera u seriji ,,Igra sudbine". Mnogi njegovi prijatelji došli su da odaju počast preminulom glumcu, a gest učenika iz škole za glumu dirnuo je sve. 

Oni su prišli nakon komemoracije Nenadu Nenadoviću i položili crvene ruže, želeći da iskažu poštovanje, ljubav i sećanje na prelepe dane koje su proveli sa njim. 

Republika

Foto: Republika.rs

Deca iz škole glume položila crvenu ružu za Nenada Nenadovića

 

Tokom održavanja komemoracije preminulom glumcu, udovica Snežana Nenadović i ćerka nisu mogle da dođu do sebi, pa su sve vreme ridale i grcale u suzama. 

Nakon što su crvene ruže položene ispred fotografije Nenada, salom se prolomio gromoglasan aplauz prisutnih u znak večnog života glumca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading