PI*DA LI VAM MATERINA, IMA DA SE SMEJETE: Miroslav Ilić psovao saradnike pred koncert!

Autor: alo.rs

Zabava

11.12.2017

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač Mirolsav Ilić nekoliko minuta pred izlazak na binu dao je instrukcije svojim muzučarima, i tom prilikom im uputio uvrede.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Promo foto
Samo oštro! Miroslav Ilić

Puna sala Sava centra željno je iščekivala Ilićev izlazak na binu, a  iza iste legendarni pevač držao je predavanje svojoj muzičkoj pratnji, prenosi Alo.

 - Ne zanima me kako ćete, ali ima da se smejete. Smejte se dok vas želudac ne zaboli i ne iskoči vam čir. Jel čujete, p*zda li vam materina vaša - obratio se Miroslav svojoj pratnji neposredno pred početak koncerta.

Ovakvo obraćanje muzičarima nije prijalo, a Miroslav je nakon uvreda nastavio da priča Miši Mijatoviću o anegdotama iz prošlosti, kao da ništa nije bilo.

Izlazak na binu, kao i ceo koncert protekli su sjajno, a muzičari su zaista sve vreme koncerta bili nasmejani. Da li zbog pretnji legendarnog pevača, ili su zaista bili srećni, samo oni znaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading