MILICA SE NAPILA PA DOHVATILA JK! Pevačica koleginicu dodirivala po intimnim delovima!

Autor:

Zabava

13.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je u pijanom stanju zaskočila Karleušu dok su igrale, pa je rukama dodirivala po zadnjici i preponama pred gostima.

Republika

Foto: Instagram

Jelena Karleuša i Milica Pavlović

 

Pevačica Milica Pavlović proslavila je prekjuče 30. rođendan u jednom beogradskom restoranu, a kako je žurka odmicala i popilo se malo više, ona se zaigrala s koleginicom Jelenom Karleušom, koju je pipala po intimnim delovima tela. Nakon što je Pavlovićka dočekala zvanice i primila poklone, sa svima je nazdravljala šampanjcem, koji ju je, prema svemu sudeći, zbog velike vrućine brzo udario u glavu, pa je izgubila kontrolu. Kad je stigla Jelena Karleuša, Milica je tražila brzu pesmu da bi zajedno zaigrale, a goste je šokirala kad se u jednom trenutku spustila i počela da je dira po zadnjici i preponama.

- Milica je još pre žurke pričala da hoće da se opusti i popije, pa je otvorila šampanjac čim su prvi gosti stigli. Čim je novinarima dala izjave, počela je da igra i pije, pa se videlo da se previše opustila. Jelena Karleuša i ona se godinama druže i podržavaju, pa se tokom večeri nisu odvajale. Milica je pitala Jelenu da joj kaže koju pesmu da naruči da bi ustale da igraju, pa su počele pred gostima da se uvijaju i smeju. Videlo se da je Milica pijana, skakala je oko Jelene, pa se spustila i počela da je dira svuda po telu. Stavljala je Jeleni ruke na zadnjicu i prepone, pa je gostima na trenutke bilo neprijatno - priča nam izvor koji se je bio na licu mesta.

Pavlovićka je posle tačke s Karleušom otišla i korak dalje, pa se popela na stepenište iza stola na kom je bila torta na nekoliko spratova da bi je ceo restoran posmatrao kako igra.

- Milica je terala ljude da piju jer slavi jubilarni 30. Videlo se da je baš briga šta će ko da kaže za njenog ponašanje. Gosti su je snimali kad se popela na jedno uzvišenje, tu je igrala, skakala i širila noge. Dobro je da se nije spotakla i pala na tortu. Baš se videlo da je popila - kaže sagovornik.

Pavlovićka je za Srpski telegraf pre proslave rekla da voli žurke i veselja, kao i da se nada da će epidemija koronavirusa uskoro da bude samo ružna prošlost.

- Volim da organizujem žurke za prijatelje i meni drage ljude. Uvek se trudim da proslave koje organizujem budu tematske, da mi ostanu u lepom sećanju i da svi odu srećni i zadovoljni. Pored zdravlja i sreće, poželela sam da koronavirus prođe i ode u daleku prošlost. Mislim da nam je svima preko glave da živimo ograničeno i u strahu od zaraze - rekla je pevačica.

 

 

Republika

Foto: Prntscrin, instagram.com

 

 

JK: Tukla bih se s Lukasom da je došao!

Karleuša je po dolasku na Miličin rođendan izjavila da je dobro što se njen nekadašnji prijatelj i kolega Aca Lukas nije pojavio na proslavi jer bi u tom slučaju nastao karambol.

- Pravo pitanje nije da li bih se javila Lukasu da ga vidim, već da li bismo se potukli. Svašta bi bilo, ali pošto se nije pojavio, nema skandala. Milica i ja smo privatno vrlo bliske i normalno je da ću među prvima da stignem na njen rođendan - rekla je kratko JK.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading