ĐANI ZAGRLIO SLAĐU, A PEVA DRUGOJ: Pevač u zanosu posvetio pesmu LJUBAVNICI? (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.08.2021

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Radiša Trajković Đani nedavno je uhvaćen u avionu sa ljubavnicom, a ubrzo zatim otkriveno je da je sa njom proslavljao njen rođendan. Njegovoj supruzi to očigledno ne smeta, te se večeras zajedno sa njim provodi na svadbi dobrog prijatelja, a Đani je grli i peva pesmu koja odaje utisak da je posvećena ljubavnici, a ne Slađi.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Slađa i Đani

 

Pevač Radiša Trajković Đani nedavno je uhvaćen sa ljubavnicom prvo u avionu, a onda se ispostavilo i da su njen rođendan zajedno proslavljali, ipak njegovoj ženi Slađi kao da ništa od toga ne smeta.

 

 

 

Naime, nakon svih fotografija i snimaka koji su izašli u javnosti, Đani je objavio na svom Instagram profilu snimak kako se provodi na svadbi dobrog prijatelja sa svojom suprugom Slađom. 

Zagrlio ju je pevajući pesmu Tome Zdravkovića ''Pevajte noćas samo za nju,'' a prvo što su svi pomislili jeste da li je on zapravo pesmu i snimak posvetio ljubavnici.

Kako bilo, Slađa i Đani su po ko zna koji put prešli preko problema, te svom braku ponovo pružili šansu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading