CECA PROVELA NOĆ SA ŠARIĆEM!

Autor:

Zabava

08.12.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović prisustvovala je privatnoj proslavi i prijateljskom okupljanju u Rušnju, a među odabranim zvanicama našao se i Duško Šarić. Iako je nedavno ponovo postao tata, Šarić je izabranicu Ninu ostavio kod kuće i došao sam, a sudeći po snimcima koji su osvanuli na Instagramu, Duško je uživao u društvu pevačice.

Foto: instagram.com/bobaradojevic
Ceca Ražnatović

Naime, veselo društvo brojalo je oko 15 ljudi, a bilo je nekoliko poznatih ličnosti. Nikola Peković svakako je bio jedan od veselijih gostiju, a pored njega bio je i nekadašnji gazda "Kobesta" Slobodan Radojević zvani Boba Erin, koji je sve vreme snimao zanimljive trenutke druženja. Slobodan je dovođen u vezu sa brojnim malverzacijama, a naše pravosuđe tragalo je za njim zbog zloupotreba u firmi "Kobest" teških 1,5 miliona evra, u Kopru, gde je uhapšen u julu 2012. Uhapsila ga je slovenačka policija po poternici Srbije raspisanoj krajem 2010. Osim ozloglašenog biznismena, među zvanicama bio je i Nikola Peković, koji je godinama drug sa Duškom, a stari prijatelji su cele večeri nazdravljali.

- Prijateljsko okupljanje započelo je večerom, a gosti su imali veliki izbor ribe na stolu. Osim toga, bilo je i raznih đakonija, a pilo se uglavnom vino. Ceca je bila veoma vesela i raspoložena, a sve vreme je ćaskala sa Duškom. Cele večeri joj je udeljivao komplimente, a ona se samo smeškala - rekao je izvor za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: instagram.com/bobaradojevic
Ceca Ražnatović

Ražnatovićka je sa sobom povela i sestru Lidiju Ocokoljić i njenog supruga Predraga Ocokoljića, ali je evidentno da joj je biznismen privukao najviše pažnje. U prilog navodima izvora, govore i snimci sa društvene mreže Instagram na kojima se vidi da Ceca i Duško ćaskaju, a da je u pitanju i određena prisnost, pokazuje fotografija na kojoj Šarić drži za ruku Cecu, koja se u tom trenutku stidljivo smeši. Društvo se veselilo, pilo i ćaskalo do zore, a sudeći po priloženom, ovo okupljanje će dugo pamtiti.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Svetlanom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja ovog broja nije odgovorila na naše pozive i poruke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading