(FOTO) KARLEUŠA OBJAVILA JOŠ JEDAN SNIMAK IZ TURSKE NAKON POŽARA: Deca su se veoma uplašila, JOŠ NIJE UGAŠENO SVE!

Autor: Republika

Zabava

30.07.2021

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karleuša objavila još jedan snimak nakon požara, pa se osvrnula na decu!

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Karleuša

 

Pop pevačica Jelena Karleuša nalazi se na odmoru sa ćerkama Atinom i Nikom i tetkom Danijelom Dimitrovski u luksuznom hotelu u Turskoj.

Ipak, u toku jučerašnjeg dana dogodila se veoma neprijatna i opasna situacija, kada je šumu iznad hotela zahvatio požar.

Gosti su brzo evakuisani i na svu sreću nije bilo povređenih.

Reakcija vatrogasnih brigada bila je brza i efikasna, te je požar stavljen pod kontrolu, ali će bez obzira na to svi turisti koji su se našli u blizini dugo pamtiti protekli dan

U toku noći, kada se situacija smirila, Jelena se najpre oglasila kratkim snimkom nastalim kraj hotelskog bazena, a potom je sa pratiocima podelila još jedan detalj iz jučerašnjeg dana uz nešto dužu poruku:

- Ovo je bio veoma stresan i naporan dan. Predugo je ludilo ovde trajalo. Deca su se veoma uplašila, itd itd... Konačno je vatra pod kontrolom bez obzira što nije ugašeno sve (nadam se da će noć biti mirna). Moj podrška i ljubav za turske vatrogasce - napisala je Karleuša.

Pevačica je, inače, u najdramatičnijim trenucima pokazala izuzetnu hrabrost i sigurnim glasom je smirivala svoje ćerke i ostale goste hotela sa kojima je ušla u čamac kojim su se vozili dalje od područja u kojem je pretila opasnost.

Republika

Foto: Instagram printsceen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading