OTKRIVENA TAJNA EMINE JAHOVIĆ: Svoje zanimanje iz prošlosti krila kao zmija noge, SADA SU PALE MASKE!

Autor:

Zabava

26.04.2021

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović krila svoje zanimanje iz prošlosti, a sada se sve otkrilo.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Emina Jahović

Pevačica Emina Jahović  pre nego što je napravila više nego zavidnu pevačku karijeru, bavila se voditeljstvom. Naime, ona je tokom srednjoškolskih dana vodila vremensku prognozu na novopazarskoj televiziji, to joj je bio prvi posao, a upela da zaradi za džeparac.

- Svi se sećamo slatkog devojčurka koji je odmah osvojio naša srca. Emina je bila naše mezimče, donela je na televiziju mladalačku energiju i entuzijazam. Uživala je kada stane pred kameru, radovala se javnom nastupu, i još tada je znala da će jednog dana postati poznata - kaže izvor sa RTV Novi Pazar, koji dobro pamti pevačicine voditeljske početke.

RepublikaFoto: Printscreen
Emina Jahović

Emina je u jednom trenutku rešila da ostane pred kamerama, ali da se lati mikrofona. Ubrzo je uplovila u muzičke vode i već s prvim albumom postigla uspeh. Tada je voditeljsku karijeru ostavila u prošlosti i do danas je nikad nije pominjala.

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva
Emina Jahović

Domaći mediji pozvali su pevačicu i ona se iznenadila kad je čula šta smo saznali iz njene prošlosti:

- Rado se sećam tinejdžerskih dana, uživala sam tokom tog perioda koji sam provela radeći na televiziji i na radiju. Tada sam prvi put pokazala svoju kreativnu slobodu, koja me je kasnije i navela da krenem putem muzike i javnog života - otkrila je Emina za Objektiv.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading