NOVI HIT: Gudači Beogradske filharmonije u spotu SAŠE MATIĆA!

Autor:

Zabava

22.11.2017

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić ovih dana radi punom parom. Pored svakodnevnih nastupa, snimanja, komponovanja... pevač privodi kraju rad na novom albumu. Osmi po redu studijski album nosi naziv "Ne bih ništa menjao" čiji tekst i muziku potpisuje Saša Milošević Mare. Upravo za naslovnu numeru Matić je u ponedeljak u studiju na Košutnjaku snimio spot za pesmu, a ono što je posebno interesantno jeste to da pevača u spotu prati gudački kvartet Beogradske filharmonije.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Matić

"Ne bih ništa menjao, na početak da se vratim..." - pevao je Saša, dok su se iza njega smenjivale fotografije najznačajnijih momenata u petnaest godina dugoj karijeri. 

Tako će svi oni koju budu gledali spot imati priliku da vide i neke do sada neobjavljene fotografije i javnosti manje poznate momente Matićeve karijere, a ono što je posebno interesantno jeste to da pevača u spotu prati gudački kvartet Beogradske filharmonije. 

"Kako se sada osećam, ovo mi je jedna od trenutno najdražih pesama. Mare je uspeo da kroz jednu pesmu kaže i opiše sve. Emotivna je, intimna i ja jedva čekam da je predstavim publici" - kaže Saša, dodajući da je prezadovoljan kompletnim albumom na kojem je radila proverena ekipa Marina Tucaković, Damir Handanović, Jelena Trifunović, Mladjan Dinkić...

Album "Ne bih ništa menjao" u prodaji bi se trebao naći već 04. decembra, a Saša naglašava kako uz novi album idu još neka velika i lepa iznenadjenja za publiku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading