Marina otkrila kako je preživela i šta joj je najviše pomoglo: Lek iz Ravanice izlečio mi je rak!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

06.03.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitmejkerka Marina Tucakovič (67) progovorila je ponovo o svom zdravstvenom stanju i otkrila šta joj je pomoglo da pobedi rak.

RepublikaFoto: instagram.com/marina.tucakovic
Marina Tucaković otkrila je da joj je lek iz Ravnice izlečio rak

Hitmejkerka Marina Tucakovič (67) progovorila je ponovo o zdravstvenom stanju, pa je otkrila da joj je u borbi s rakom najviše pomogao lek koji joj je pripremilo sestrinstvo iz manastira Ravanica. Marina tvrdi da ovi alternativni lekovi pozitivno utiču na organizam, pa se nada da će sledeći lekarski pregledi da pokažu samo pozitivne rezultate.

- U poslednje vreme sam nabacila nekoliko kilograma. Dobro se osećam i nadam se da će pregledi da pokažu da sve ide nabolje. Znate vi mene, ne odustajem i borim se. Od terapija sam dosad svašta uzimala. Nepto mi je pomagalo, nešto nije. Verujem da svaki organizam drugačije reaguje na lekove i to je normalno. Slušala sam o raznim čudesnim izlečenjima, a, nažalost, nisam nešto preterano disciplinovana, pa su me te priče nekako smarale - priča Tucakovićka za Svet i otkriva kada je osetila da joj se snaga vraća.

Marina: Desi se da klonem duhom, ali me porodica i prijatelji hrabre da nastavim dalje

- Osetila sam da se bolje osećam tek kada samo požela da koristim biljku koja se zove moringa. To je drvo iz Afrike čiji se prah pomeša sa kozjom surutkom, a može da se doda i malo kiselog mleka. To je veoma zdravo i svi mi koji smo bolesni tu mešavinu treba da uzimamo tri puta dnevno. Zbog ukusa koji mi ne prija ja tu mešavinu uzmem jednom dnevno. To je malo, ali deluje - priča Marina i dodaje da je njeno zdravstveno stanje počelo da se menja rapidno nabolje tek kada su joj pripadnice sestrinstva iz manastira Ravanica napravile specijalan lek.

RepublikaFoto: Prntscrin
Marina Tucaković

- Nekako sam otkrila da sestrinstvo iz manastira Ravanica pravi biljne preparate koji su veoma dobri. Osećala sam se sjajno čim sam počela da ih uzimam. Sve mi to daje veliku nadu u izlečenje čim osetim boljitak! Ipak, sve dok sam bolesna, ne mogu da kažem da mi je nešto skroz pomoglo. Tamo gde idem na hemioterapiju srećem mnogo žena koje su stvarno dobro već 10 ili 15 godina, tako da nada postoji. Često klonem duhom. Probudim se nekad super raspoložena, nekad mi iz čista mira padne raspoloženje i nemam energije ni za šta. Sve je promenljivo - kaže hitmejkerka.

Marina tvrdi da su joj porodica i prijatelji najveća podrška u teškom periodu kroz koji prolazi:

- Kad god klonem, najbliži su ti koji mi vraćaju snagu. Porodica i prijatelji mi nikada ne daju da pokleknem. U poslednje vreme se ne osećam baš fenomenalno jer je hemioterapija bila baš jaka. Ipak, kažu da što je hemioterapija jača, to je rezultat bolji. Tek polovinom marta ću znati u kakvom stanju mi je organizam. Idem na detaljnu kontrolu, pa ćemo videti - kaže Tucakovićka.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Marina: Sad više izlazim

Marina je nedavno ispričala da joj prija boravak u prirodi i na svežem vazduhu otkako je koronavirus oslabio.

- Bila sam na skoro na Zlatiboru s porodicom i verujte mi da mi je izlazak prijao. Boravak u prirodi uvek može da pomogne. Imala sa nedavno problema s desnima, ali je to kratko trajalo. Sada više izlazim, prija mi društvo jer imam više energije. Nadam se da ćemo maske što pre prestati da nosimo i da ćemo se vratiti normalnom životu - rekla je Marina.

 

RepublikaFoto: Republika

Imam inspiraciju za JK

Tucakovićka je rekla da kad god se oseti dobro ona uzme da piše, kao i da je Jelena Karleuša ovih dana posebno inspiriše:

- Nedavno sam uradila povratnički album Suzane Jovanović, a sa Laćom pišem tekstove za Karleušu. Za JK sam posebno motivisana, obećala sam joj jednu lepu pesmu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading