Seve: Nikome ništa nisam dužna

Autor: Republika

Zabava

05.10.2020

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon informacija o neblagovremenim isplatama alimentacije Severine Kojić za sina Aleksandra Popovića hrvatska pevačica je istakla da uredno plaća alimentaciju za njega.

RepublikaFoto: printscreen/index.hr
Severina

- Severina je tri meseca uplaćivala alimentaciju na račun Milana Popovića u Zagrebačkoj banci koji je on naveo kao svoj - saopšteno je iz Severininog advokatskog tima. Oni su objasnili i da je pevačica na novi račun uplatila novac.

- Tačno je da je Severina po saznanju za činjenicu da mu je račun u Zagrebačkoj banci zatvoren uplatila alimentaciju na račun koji joj je Popović dostavio. On nije podneo nikakvu tužbu jer nije ni mogao, alimentacija je uredno plaćena. Takođe, ne postoji nijedna sudska odluka kojom je Severina dužna ogromne novčane iznose niti bilo koje novčane iznose Republici Hrvatskoj.

Nije tačno da je Milan detetov zakonski staratelj, već oboje imaju zajedničko starateljstvo, kažu iz pevačicinog tima

- Pevačici nije izrečena kazna "zato što nije predala detetov pasoš" i nije samo Milan detetov zakonski staratelj, već Severina i Milan imaju zajedničko starateljstvo. Ne postoji nikakva pravosnažna presuda suda o zabrani objavljivanja detetovih fotografija, već samo privremena mera - rekli su iz pravnog tima Severine Kojić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading