"Živeo sam u vozu": Andrija Milošević otkrio najteže momente svoje karijere!

Autor: Mondo.rs

Zabava

29.09.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Milošević danas važi za jednog od najpoznatijih komičara, ali nikada nije krio da njegov put ka uspehu nije bio ni malo lak.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Andrrija Milošević

Andrija se gostujući u emisiji "Preživeli" na K1 osvrnuo na svoje početke i otkrio da je već sa 16 godina upisao glumačku akademiju u Crnoj Gori.

"Sad mi kažu ti si oduvek bio takav, ali ja se iskreno ne sećam. Znam samo da pred prijemni na Akademiji nisam znao ništa o glumi, spremio sam na brzinu Njegoša i još dve pesme i to je bilo to. Ali sam znao da želim tome da se posvetim i to me je vodilo".

On se osvrnuo i na to koliko mu je bilo teško kada se preselio u Beograd, s obzriom na to da je bio mlad glumac koji nije imao veliku platu i tek je gradio svoju karijeru.

"Svetozar Cvetković me je pozvao u Atelje 212 da dođem i to je za mene bio neverovatan trenutak. Sećam se da sam dobio ospice po licu od uzbuđenja, nisam mogao da verujem da ja pripadam tu, kada sam ugledao scenu zbog onih lampica na podu delovalo mi je kao da sam u nekom svemirskom brodu. Ti počeci u Beogradu ma koliko su mi bili teški i bez para, ipak su bili srećni", rekao je Andrija i dodao:

Foto: instagram.com/printscreen
Andrija Milošević

"Pomagale su mi kolege i prijatelji. Jezda mi je spremao doručak, Goran Jevtić mi je nalazio neke poslove, ali tada kada mi je uslovno rečeno finansijski bilo najteže ja sam ipak bio srećan. Živeo sam u vozu godinu dana, jer sam svaki dan putovao Beograd-Crna Gora, da odgiram predstave. Zato sam i došao na ideju da sam produciram predstavu, to je sve proizišlo iz muke. Za prvu predstavu "Samo za tvoje uši" pozajmio sam pare, jer sam tada plaćao stan 200 evra, a plata mi je bila 210 evra.

Nakon toga Andrija je uložio ogroman trud i sredstva za režiranje predstave "Pevaj brate" sa kojom je punio sale širom Balkana i uspeo da postane jedan od najpoznatijih komičara u regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading