Kebu priveli zbog nacionalnih interesa - DVA SATA GA SASLUŠAVALA BIA!

Autor:

Zabava

02.10.2017

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Dragan Kojić Keba završio je u službenim prostorijama Bezbednosno-informativne agencije (BIA) na informativnom razgovoru jer je, kako saznajemo, ugrozio nacionalne interese. Keba tvrdi da je upravo njegova nova pesma glavni krivac što je priveden, te da je pripadnicima BIA koji su tvrdili da numera nije podobna za nacionalni interes morao da daje izjave i objašnjenje.

RepublikaFoto: instagram.com/dragankojickeba
Folkeru pripadnici Bezbednosno-informativne agencije došli na vrata i poveli ga na informativni razgovor u službene prostorije

Naime, iza Kojića je izuzetno turbulentan vikend. Nakon što je pozvao policiju da ga zaštiti i privede nepoznata lica koja su ispred njegove kuće, folker je sam bio priveden. Ispostavilo se da su muškarci koji su bili ispred Kebinog doma zapravo pripadnici BIA, te da su pevaču došli u službenu posetu. Kada je pevač shvatio da mora da ode na informativni razgovor, dobrovoljno je pošao privatnim automobilom.

Pesma krivac

Kako dalje saznajemo, pevač je svojim automobilom pošao sa službenim licima na informativan razgovor, nakon koga je pušten na slobodu.

- Dok je tekao razgovor između policajca i članova Bezbednosno-informativne agencije, pevač je izašao iz kuće kako bi saznao o čemu se zapravo radi. U dogovoru sa pripadnicima BIA, Keba ih je svojim privatnim vozilom pratio do službenih prostorija, gde je obavljen razgovor. Ono što se navodi kao razlog zbog čega je priveden povezano je sa njegov poslom, odnosno nastupima. Kako se priča, bilo je nekih problema sa nacionalnim interesima. Nakon razgovora i Kojićevog objašnjavanja, koje je trajalo dva sata, on je pušten na slobodu - zaključio je dobro obavešten izvor.

Kontaktirali smo sa pevačem, koji je u tom trenutku bio u Sofiji. Pustili smo mu SMS poruku, na koju je odgovorio i otkrio svoju verziju priče.

- Čuli su moju novu pesmu, koju ću izdati u decembru, a ja ne znam kako su uopšte došli do snimka. I zaključili su da pesma nije podobna za nacionalni interes... Tako da sam morao da dam izjavu i objašnjenje. Ne smem da iznosim detalje - poručio je Kojić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Luka

03.10.2017 11:56

Jao kakva fotka, prava je starleta

Vodolija

03.10.2017 11:59

Ne treba Kebi verovati jer je on čovek od skandala.

aleksa_30

03.10.2017 12:00

razlog mora da postoji

sasa

03.10.2017 15:03

@aleksa_30 - Nista se ne radi bez brazloga