Neću Ivanu ništa da oprostim, nije mi žao da ode u zatvor: Goca Tržan istrajna u pravdi za dete!

Autor: Svet

Zabava

05.07.2019

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da Ivanu Marinkoviću preti robija do dve godine zbog neplaćanja alimentacije za ćerku Lenu koju je dobio u braku sa Gocom Tržan, prokomentarisala je pevačica koja je potvrdila da joj bivši od razvoda 2011. godine nije uplatio ni dinar za dete.

Foto: Prntscrin, printscreen/youtube.com/ Goca Tržan
Goca hoće svoj novac... Tržanova i Marinković

- Tako je, nijednu uplatu od Ivana Marinkovića, i te tužne priče da ja hoću njemu da uzmem nešto jesu gluposti na koje nasedaju krezave osobe koje misle da pare trebaju meni, a zapravo to su pare našeg deteta. Od tih priča mi se povraća. Kamata ide svake godine i ja planiram da to naplatim. Ne pada mi na pamet da išta oprostim jer meni niko ništa u životu nije oprostio niti dao, već sve što imam krvavo sam zaradila i krvavo zaslužila. Prema tome - ne praštam ništa- bila je oštra Tržanova. 

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/ Goca Tržan
Ivan joj duguje 500.000 dinara...

Goca je jasno svima stavila do znanja da se sa Marinkovićem ne bi nikada videla da nemaju dete, kao i da će da istera pravo deteta do kraja i nije joj žao.

- Naravno, neću ga ja strpati u zatvor već njegov postupak. Ako ne plaćaš infostan dođu izvršitelji i naplate šta si dužan. E pa što moje dete ima manje pravo od infostana? Sve žene treba da daju primer svom detetu kako da se sutra bori za sebe - ako digneš ruke i popustiš i ne tražiš pravo, onda daješ primer deci da neko može da ih maltretira, a to nije u redu - istakla je Goca koja je na kraju zaključila da bi majkama kojima očevi ne isplaćuju alimentaciju država trebalo da pomogne:

Foto: printscreen/instagram.com/gocatrzan
Od 2011. godine nisu dobile uplatu od Marinkovića... Goca sa ćerkom

- Država bi trebalo da napravi fond za samohrane majke koje ne uspevaju da naplate dugovanja od očeva - istakla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading