(ŠOK VIDEO) Pogledajte kako Kojić postavlja zapaljivu napravu ispred kuće Milana Popovića!

Autor:

Zabava

30.05.2019

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada samo može da vam se zaledi krv u žilama, jer teško da ćete doživeti drugačiju reakciju kada saznate da je pevačica Severina Kojić, sa svojim sadašnjim suprugom Igorom Kojićem, prekjuče u Zagrebu oko 12.30 časova postavila bivšem suprugu Milanu Popoviću zapaljivu napravu ispred njegove kuće!

RepublikaFoto: E-stock/S. FILIPOVIĆ, Privatna arhiva
Da li su počinili krivično delo: Severina i Igor Kojić

Severina se sa Popovićem bori za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a kako se sudski spor ne odvija u njenu korist, ona je izgleda sa Kojićem pribegla novoj krajnosti!

Naime, Srpski telegraf došao je u posed ekskluzivnog snimka na kojem se vidi kako u Milanovu ulicu u Zagrebu ulazi crni automobil marke audi Q8, da iz njega izlazi Igor Kojić, koji zatim ispred Popovićeve kuće ostavlja sumnjivi predmet.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ovo je Igor postavio ispred Milanove kuće...

- Kada je Milan ugledao napravu ispred svoje kapije, odmah je pozvao policiju. Kako postoji osnovana sumnja da je u pitanju eksplozivna naprava i vidljiva je visoko zapaljiva materija unutar sprave, forenzičari su izašli na teren i nakon ispitivanja na licu mesta i uzimanja otisaka odneli su predmet na dalje analize - rekao je za Srpski telegraf izvor blizak istrazi.

Uostalom, da ne dužimo, pogledajte kako je to sve izgledalo na video snimku:

Izjavu za naš list dao je i sam Popović, a ono šta je on rekao, kao i sve detalje neverovatnog slučaja, fotografije sa lica mesta, ranije Severinine pretnje bivšem suprugu i činjenice u vezi s ročištem o starateljstvu nad detetom, možete da pročitate u današnjem izdanju Srpskog telegrafa.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za četvrtak, 30. maj

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading