Darko i Ana se zvanično razveli: Evo šta je sve pevač ostavio bivšoj ženi od imovine i kome će pripasti ćerka!

Autor:

Zabava

23.05.2019

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić i Ana Sević konačno su se i zakonski razveli, u sredu 16. maja 2019. godine, a pevač je otkrio da su se razišli prijateljski, te da je ostavio stan bivšoj supruzi i da je ona ta koja je dobila starateljstvo nad njihovom ćerkom Lorenom.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Ana i Darko...

- Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pritom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu - počeo je Darko, a na pitanje o tome da li je bilo zatezanja oko starateljstva nad Lorenom, poručio je da su tu imali najmanje problema.

- O svemu smo se dogovorili. Ćerka će živeti sa Anom, ali će prvi i treći vikend u mesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili da ih delimo jednako, jedan praznik malena je kod mene, drugi kod nje. Sada je najbitnije da je ona najsrećnija i da će uskoro upoznati brata - ističe folker i priznaje da se sada najviše raduje što će njegova verenica Marina Gagić uskoro na svet doneti njihovog sina, kome će dati ime Mihajlo.

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Darko i Ana sa ćerkom Lorenom...

- Sada mi možemo da planiramo venčanje, ali prioritet nam je da sredimo kuću dok se sin ne rodi. Bebica je dobro, raste svaki dan, jedva čekamo da stigne i da ga i mi i Lorena upoznamo. Stan u Filmskom gradu ostaje Ani i Loreni, što je logično. Ne želim da se dete seli, da se privikava na drugi dom, vrtić, društvo. Sve u svemu, presrećan sam! - kaže pevač.

S druge strane, Ana Sević nije želela da komentariše bilo šta vezano za okončanje braka sa Darkom. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading