Luna Đogani otima saradnike Anastasiji!

Autor: Marko ĐEDOVIĆ

Zabava

21.05.2019

13:59 >> 14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijaliti programa "Zadruga 2" Luna Đogani kako nam je svima poznato je izrazila želju da započne muzičku karijeru po izlasku iz Imaginarijuma.

 

RepublikaFoto: e-stock, e-stock/I. DOBRIČIĆ
Anastasija i Luna

Blogerka bi malo u pevačke vode, pa je tim povodom zamolila roditelje preko malih ekrana da se angažuju dok je ona u rijalitiju da sve bude spremno po njenom izlasku za otpočinjanje njene pevačke karijere.

Kako naš izvor saznaje Lunina porodica se istog trenutka dala u potragu za autorima pesama koje bi odmah po izlasku Đoganijeva otpevala i krenula krupnim koracima ka karijeri pevačice.

Anastasiji nije bilo svejedno, ali kako nimalo nije sujetna Luni je poželela sreću

- Cela porodica, a najviše Gagi i Anabela angažovali su se da dođu do Darka Dimitrova, makedonskog producenta, i nakon brojnih poziva i molbi stigli du do njega. Nakon dužih pregovora, dogovorili su se oko svih detalja i odlučno je da Lunine prve dve pesme on radi. Svi su se potrudili da sve što je tražila bude što bolje urađeno i da ona najzad bude srećna i zadovoljna. Dimitrov je čovek koji potpisuje pesme Anastasije Ražnatović, tako da bi bivše drugarice opet mogle da nađu zajednički jezik, ako ne ovako, onda bar kroz pesmu. Kada je to saznala Tasa, ni malo joj nije bilo svejedno, ali kako nije sujetna i kako sigurno hoda estradom, Luni je poželela sve najbolje - rekao je izvor.

RepublikaFoto: Promo foto

Gagi: Anabela me je isključila iz projekta!

Gagi i Anabela su zajedno angažovali producente za Lunine prve pesme, ali se Atijaseva naljutila na svog bivšeg muža i isključila ga iz svih dešavanja

- Zamislite, Anabela mi je rekla da sam isključen iz projekta koji se planira za Lunu posle "Zadruge 2". Dogovor je bio da pomognem oko pesama, jer ipak sam ja dugo na estradi, ali odjednom ja više nisam deo toga, nego samo ona odlučuje o Luninoj karijeri - požalio se Gagi i dodao da je Anabela zatvorila Lunin butik kada joj je ćerka ušla u rijaliti.

Podsetimo da su Luna i Anastasija nekada bile najbolje drugarice, čak su to drugarstvo krunisale kumstvom ali nakon nekog vremena je došlo do razilaženja njihovih životnih puteva, tako da više nisu u tako sjajnim odnosima. Anastasija nikada do sada nije dala ni jedan jedini komentar vezan za Đoganijevu, dok je Luna komentarisala mladu balkansku, zvezdu, ali za nju je uglavnom imala reči hvale. Takođe, Luna je više puta istakla da joj iodgovaramuzički pravac koji peva Anastasija, kao i da bi ona njene pesme odlično otpevala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Luna pobedila na Zadrugoviziji

Nakon jako dobro pripremljenih kako koreografskih tako i pevačkih segmenata nastupa, Đoganijeva je pobrala sve simpatije kako stručnog žirija i publike tako i SMS glasova i odnela pobedu na Zadrugoviziji 2.

Svako ko je pratio Zadrugoviziju 2 zna da je moglo da se glasa i putem SMS poruka. Treće mesto osvojila je Zerina Hećo, drugo mesto osvojio je tim koji čine: Suzana, Miki, Višnja i Matora. Prvo mesto pripalo je Luni Ðogani koja je bila veoma iznenađena i uzbuđena zbog toga i rekla da će nagradu koju je dobila podeliti sa svim ukućanima

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
jelena

21.05.2019 20:53

Luna može samo da bude otvaračica usta, kao i njena majka Anabela.

Odgovori 11 0
BACO

21.05.2019 21:59

Анабела је највећа отварачица уста на Балкану.

JOBO

22.05.2019 07:34

Анабела је највећа отварачица уста на Балкану.