Ne zanima je novac, želi nekog ko će da je "radi": Pevačica otkrila šta hoće posle razvoda!

Autor:

Zabava

18.04.2019

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Lazarević otkrila kakvog muškarca želi pored sebe obzirom na to da se razvela pre mnogo godina od kompozitora Milutina Popovića Zahara.

RepublikaFoto: instagram.com/gocalazarevic_official
Gordana Lazarević...

Naime, Gordana je nakon razvoda shvatila da želi nekog muškarca koji će da je radi, a da je novac ne zanima o čemu je pričala u emisiji "Magazin In".

- Sa kakvim bi ti bila srećna sad? - upitala ju je voditeljka Sanja Marinković, nakon čega je usledio Gocin iskren odgovor.

RepublikaFoto: Promo foto
Želi da joj se desi ljubav.. Goca

- Da me radi, k'o što bi rekli klinci! Da me radi, al' mene niko ne radi - iskreno je Goca, koja je svojim priznanjem nasmejala sve u studiju.

RepublikaFoto: Promo foto
Sanja Mrinković sa svojom gošćom Gordanom Lazarević

I ove subote tačno u 17h sati na programu TV Pink je još jedno izdanje "Magazina in", emisije autorke i voditeljke Sanje Marinković koja će zanimljivim temama i interesantnim, uvek aktuelnim gostima još jednog subotnjeg popodneva pridobiti pažnju milionskog TV auditorijuma! U Sanjin studio stižu glumica Lidija Vukićević, novinarka Marija Egelja, političar Dragan Marković Palma, novinar Milomir Marić, kao i pevačica Goca Lazarević, koja je u okviru teme o muško-ženskim odnosima, progovorila i o svom privatnom, emotivnom životu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

18.04.2019 11:49

Koja traži ta nadje ko će da je radi. A koja sedi kod kuće i čeka, načekaće se.