Tamara pati za Radulovićem: I dalje si moj anđeo čuvar!

Autor:

Zabava

18.04.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tamara Đurić objavila je juče emotivnu poruku na svom Instagram profilu koju je posvetila ubijenom Luki Raduloviću na kog je pucano u aprilu 2018. godine u noćnom klubu.

RepublikaFoto: instagram.com/tamarastar89
Tamara Đurić...

Tamara je stajala je pored Radulovića u klubu u četvrti Savamala u trenutku kada mu je prišao nepoznati napadač i ubio ga na licu mesta. 

- Na današnji dan su mi te uzeli Lule. Nijedan dan nije prošao bez tebe u mojim mislima. I dalje si moj anđeo čuvar i moj večiti dečak. To se neće promeniti nikada. Volim te - napisala je starleta preko slike na kojoj je sa Lukom. 

Foto: instagram.com/tamarastar89
Tamara sa Lukom

Tamara: On je bio osoba pred kojom nisam imala ni jednu tajnu 

Tamara je za srpske medije posle ubistva Radulovića objasnila da je on osoba pred kojom nije imala nikakvih tajni i da se i dalje ne miri sa činjenicom da njega više nema.

- Poznavala sam Luku dugi niz godina. Jedino pred njim nisam imala tajni i mogla sam da se oslonim bez razmišljanja na njega. Ovo je moj najveći životni gubitak, izgubila sam svog andela čuvara. Tu prazninu niko neće moći da nadoknadi, ostaće prazna do našeg sledeceg susreta - rekla je Đurićka

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

18.04.2019 07:44

Da li se to ona udaje za Acu, pevača narodne muzike, i njenu ljubav sa Farme?