Severina propada: Otkazala još jedan koncert!

Autor: 24 sata.hr

Zabava

20.03.2019

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić (46) prekinula je saradnju sa dugogodišnjim menadžerom Tomislavom Petrovićem, a nakon toga nije uspela da zakaže baš mnogo tezgi. Kako se spekuliše, u Severinin menadžerski tim je sada uključen i njen suprug Igor Kojić (31) koji je nekako uspeo da joj dogovori nekoliko tezgii u Srbiji.

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Sad joj muž menadžeriše... Igor i Severina

Međutim, nakon što je za Dan žena otkazala koncert u Donjoj Stubici zbog, kako navode organizatori, tehničkih i organizacijskih okolnosti, pevačica ne planira da odradi ni onaj aprilski u Začretju. Tom prilikom na društvenoj mreži pravdala se obožavateljima.

- Dragi moji, iako me jako veselio dogovoreni koncert, zbog problema nastalih između organizatora koji su ga dogovarali, nažalost, moram vas obavijestiti kako je isti otkazan. Verujem kako ćemo se ipak vrlo brzo videti nekom drugom prilikom - napisala je Severina.

Ovom objavom razočarala je fanove koji su računali da će nakon prethodno otkazanog nastupa, uspeti da se zabave na drugom dogovorenom, ali sada ulaznice koje su kupili za koncert gospođe Kojić više ne mogu da iskoriste. Severina je poslednju tezgu odradila 2. marta u Ptuju.

Foto: e-stock/KOBRA
U problemima... Severina

S obzirom na to da više ne sarađuje sa Petrovićem, priča se da sada traži novog menadžera, a da ga je kontaktirala pohvalio se sam Dušan Junger.

- Sarađivali smo mi već i pre. Ipak kažem, poziv je bio, ali ništa konkretno nismo razgovarali. Samo smo se dogovorili da ćemo se sastati pa videti kakvi su zahtevi i mogućnosti za potencijalnu saradnju - rekao je Junger. 

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Severina više ne radi s njim... Tomica Petrović

Slovenački menadžer zastupao je mnoga poznata lica, poput Nede Ukraden, Lidije Bačić, Mejaša, grupe Vigor i mnogih drugih. Severinu je 'zastupao', odnosno organizovao nene nastupe u Sloveniji nekoliko puta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading