Porodični prijatelj otkriva: Evo kakva je situacija u domu Šaulića!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

21.02.2019

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilda i Gordana Šaulić trude se da ostanu pribrane sve vreme, međutim, kako se navodi, majku i ćerku žestoko su uzdrmane povodom pogibije Šabana Šaulića.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Nekada su svi bili na okupu... Šaulići

- One su na emotivnoj klackalici. Malo se primire i kako ko uđe u kuću, navru neka sećanja i emocije, ponovo suze. A onda se ponovo sastave. Velika je to tuga. 

Podsetimo, obdukcija Šabana Šaulića je završena, a iako je prvobitno bilo planirano da Sanela i Mihajlo sa telom pokojnog oca iz Nemačke krenu tek oko 22 sata i u Srbiji budu oko ponoći, došlo je do promene.

S obzirom na to da je obdukcija gotova, papiri se privode kraju i Šabanovi sin i ćerka će ka aerodromu krenuti za dva sata, a potom vladinim avionom iz Dortmunda stići u Srbiju.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Sanela i Mihajlo uskoro stižu u Srbiju...

Sa aerodroma u Nemačkoj će ih ispratiti srpski konzul, a iako je prvobitno bilo planirano da let bude u kasnim večernjim satima, on je pomeren, tako da će u Srbiju stići ranije.

Šaban Šaulić tragićno je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Nemačkoj kada je u automobil u kom je bio pevač udario drugi auto. Preminuo je u nedelju rano ujutro u bolnici, podlegavši povredama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading