Tužan rođendan Šabanove ćerke: Molila je da joj oca ne sahrane danas!

Autor: Alo.rs

Zabava

21.02.2019

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šaban Šaulić, koji je poginuo u stravičnoj nesreći u Nemačkoj 17. februara, a neposredno pre odlaska u Nemačku, pripremao je zajedno sa suprugom Gordanom slavlje za najstariju ćerku Sanelu

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Sanela sa majkom Gocom...

Naime, Sanela je rođena 21. februara i tačno na današnji dan ona je trebalo rođendan da proslavi sa najbližima. Međutim, stravična tragedija zavila je u crno celu porodicu i današnji dan najtužniji je rođendan Šabanove ćerke.

Ćerka Sanela podarila je ocu dvoje unuka - Luku Adžića, kojeg je dobila u prvom braku sa Ivanom Adžićem, i ćerku Unu koju ima sa sadašnjim suprugom, trenerom FK Partizan Zoranom Batom Mirkovićem.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Sanela i Ilda...

Podsetimo, Sanela i Mihajlo su odmah, čim su saznali za tragediju, otputovali u Nemačku, ali će im danas tek nakon obdukcije biti dozvoljeno da telo preminulog oca dovezu u Srbiju. Kako se pisalo, Sanela je molila samo da se njen otac ne sahrani na njen rođendan.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Šaban Šaulić...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading