Seve kao kostur, Seka sve deblja!

Autor:

Zabava

20.02.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić i Seka Aleksić pokazale su na nedavnim nastupima koja je od njih previše uživala u hrani, a koju su, po svemu sudeći, pojeli problemi.

Foto: youtube.com/bandicam
Kod Seke sve puca od zdravlja...

Naime, folk zvezda je gostovala ovog meseca u jednoj prestoničkoj kafani gde je promovisala singl "Bolja i od zdravlja". Iako su mnogi očekivali da vide njeno seksi izdanje, na sceni se pojavila elegantno popunjena zvezda koja je jedva uspela da sakrije višak kilograma koji je dobila tokom zimskih meseci.

- Seka uživa u odrastanju sina Jakova, ona bukvalno pojede sve što on ostavi, kao i svaka mama. Kako je sklona gojenju, odmah je dobila desetak kilograma viška, što se izrazito vidi po njenom stomaku, bokovima, rukama i podbratku - kaže izvor blizak pevačici.

Aleksićka napupela i njoj sve kipi, dok se Kojićka usukala, pa na njoj čak i biciklističke vise

RepublikaFoto: Screeenshot
Severini sve spada...

S druge strane, njena koleginica iz Hrvatske Severina Kojić svakim danom je sve tanja i tanja. Ona je na nedavnom koncertu u Ptuju pokazala koliko su je pojeli bračni problemi, koje je mesecima imala.

- Na Seve su i te kako uticali skandali koji su se ređali, gole fotke, problemi u braku... Sve to je ostavilo traga na njen fizički izgled. Noge su joj pretanke, izgleda kao da će se srušiti svakog momenta. Ona je novu figuru naglasila time što je obukla biciklističke, pa su tada čvornata kolena još više došla do izražaja - kaže izvor koji se našao na licu mesta.

Mi smo došli do fotografija koje svedoče tome da je Seka Aleksić sve deblja, dok Seve Kojić lagano postaje žena-senka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading