Vidić isprozivao stajling Noletove žene: Jelena nosi jeftine kopije!

Autor:

Zabava

20.02.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniski as Novak Đoković pojavio se na svečanoj ceremoniji u Monte Karlu, gde mu je po četvrti put uručena prestižna nagrada Laureus za najboljeg sportistu na planeti, a stajling njegove supruge Jelene Đoković bio je jedna od glavnih tema za polemisanje.

Foto: Tanjug/AP
Poznatom dizajneru se nije dopalo kako je Jelena izgledala... Đokovići

Naime, Đokovićka se na crvenom tepihu pojavila u kreaciji srpske modne dizajnerke Marije Tarlać, a kreator Saša Vidić je za Srpski telegraf prokomentarisao da Đokovićka ovu odevnu kombinaciju nikako nije smela da obuče jer je jeftina kopija, te i da u njoj izgleda kao prosečna domaćica.

RepublikaFoto: instagram.com/vidicsasa
Jelena mu izgleda kao domaćica... Vidić

- Prva stvar koju je Jelena trebalo da shvati kad je odlučila da obuče ovu haljinu jeste da uz nju nikako ne idu čarape. Mene je više iznenadilo to što je ona sebi pored toliko novca dozvolila da obuče jeftinu kopiju poznatog svetskog brenda. Iz aviona se vidi da ovaj komad nije original. Nosi i cipele uz haljinu, a naleteo sam na jednu sliku gde joj se vide i gaćice. To je zato što je ona preniska za ovaj model. Ima razrez i potrebno je da žena koja je nosi ima vitke duge noge da bi to mogla da iznese, odnosno da bude visoka. Sve je ovo meni malo bez veze na Jeleni - rekao je Vidić. Modni kreator je rekao i da bi Jelena ubuduće trebalo sa malo više entuzijazma da se sprema za svečane događaje, a ne da bira toalete na brzinu bez savetovanja sa bilo kim.

Novakova supruga se na brzinu spremala za crveni tepih. Bez veze se obukla, a nema ni visinu za ovaj model, tvrdi modni kreator

- Meni deluje da se Jelena na brzinu spremila za ovaj crveni tepih i da je samo gledala što pre da se spremi, bez ikakvih konsultacija sa bilo kime. Izgleda mi kao obična domaćica u ovoj haljini, nekako mi ne ostavlja nikakav utisak. Mogla je u bilo kojoj radnji u gradu da nađe ovakav komad za jeftine pare i da se obuče - rekao je Saša za naš list. Pozvali smo i kreatorku Mariju Tarlać, koja je napravila toaletu u kojoj je Jelena prošetala na dodeli nagrada, a dizajnerka nam je objasnila da joj se dopada kako Jeleni stoji haljina koju je kreirala, te i da sa Vidićem ne bi želela da ulazi u bilo kakvu raspravu.

Marija: Meni se sviđa kako Jeleni stoji haljina. Sa Vidićem ne bih ulazila u raspravu

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Njoj se dopalo kako se Jelena obukla jer ju je ona obukla... Marija Tarlać

- Meni se sviđa kako Jeleni stoji haljina. Gledam kompletnu sliku sa tog crvenog tepiha i najvažnije mi je da su Novak i ona sve vreme imali osmeh na licu. Sve drugo je manje važno, a ja svakako neću komentarisati haljinu jer je to moj rad. Bilo bi malo neumesno. Svako ima prava da iznese svoje mišljenje. Nekome će se dopasti kako Jeleni ova haljina stoji, nekome neće, i to je u redu - rekla je kreatorka za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Van Halen

20.02.2019 11:59

Ajo je Marija Tarlac modna dizajnerka, onda sam i ja Dzems Bond!

Odgovori 6 16
bane661

20.02.2019 12:04

Iskreno ni meni se ne dopada kako joj stoji haljina....

Odgovori 7 17