Seka bežala od Dare u avionu!

Autor: Z. S. Radulović - D. Lukić

Zabava

19.02.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerke koje su već dugo u svađi našle su se oči u oči dok su letele van Srbije zbog nastupa, a Aleksićka se pravila da ne vidi bivšu drugaricu, pa se sve vreme sklanjala.

RepublikaFoto: zoutube.com/AmiGShow
Bežale jedna od druge...

Odavno zavađene pevačice Dara Bubamara i Seka Aleksić srele su se u subotu na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", tačnije u avionu koji je leteo za Beč, jer su igrom slučaja imale zakazane nastupe van Srbije, a čim su obe shvatile da će zajedno leteti, potrudile su se da izbegnu jedna drugu u širokom luku. Naime, kako Srpski telegraf saznaje, folkerke su imale bliski susret dok su se smeštale u avion, ali su odahnule kad su videle da im sedišta nisu blizu.

- Čim su ugledale jedna drugu, pravile su se da se nisu prepoznale, a na glavi su imale naočare, pa je ovaj iznenadni susret prošao bez bilo kakvih neprijatnosti. Pevačice su se brzo smestile na sedišta, a u toku leta nisu prišle ni blizu jedna drugoj. Seka je posebno obraćala pažnju na to da se ni u kakvom slučaju ne približi Dari, koja se sasvim opušteno smestila na svoje sedište. Pevačice su dobile karte na različitim krajevima aviona, a pojedini putnici su prepoznali Daru i Seku, pa su čak primetili da su se nekadašnje koleginice svesno izbegavale - otkriva naš dobro upućen izvor i dodaje:

Pevačice su u avionu primetile jedna drugu, ali su se pravile kao da se ne poznaju

- Ista situacija desila se i po sletanju aviona - pevačice su uredno uzele stvari i krenule svaka na svoju stranu.

U avionu kojim su Bubamara i Aleksićka letele bio je i sada već pokojni pevač Šaban Šaulić, koji je pošao na zakazani nastup. Podsetimo, Seka i Dara prekinule su dugogodišnje prijateljstvo nakon što je Aleksićka zakazala koncert u Štark areni samo nedelju dana pre Bubamarinog spektakla. Iako su među pevačicama postojali pregovori da Aleksićeva pomeri koncert, to se ipak nije dogodilo, a nekada dobre drugarice su prekinule kontakt. Iako je vlasnica hita "Crno i zlatno" svoju publiku na koncertu u Areni pozvala na Darin spektakl, plavokosa Novosađanka joj ipak nije oprostila što joj kao prijateljici nije izašla u susret i pomerila datum koncerta. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sekom i Darom povodom naših saznanja. Bubamara nije odgovorila ništa, dok je Aleksićka kratko prokomentarisala: "Tutuuuu."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading