(FOTO) Nove šok poruke Ognjena Vranješa: Muvao je i OVU pevačicu!

Autor: Alo.rs

Zabava

23.01.2019

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Ognjen Vranješ definitivno se uklapa u kliše da sportisti vole pevačice! Njegova prva ljubav bila je pop diva Jelena Karleuša, a nakon toga, Ognjen je održavao paralelne veze s nekoliko pevačica, uprkos činjenici da je u braku. Da bi se osvetio maloj od skandala, Ognjen je započeo kratku vezu sa zvezdom „Granda“ Katarinom Grujić, a onda je rešio da se baci na koleginice.

RepublikaFoto: Promo foto
Tijana Stojić...

Jedna od onih, koju je Vranješ pokušao da smuva, jeste i mlada pevačica Tijana Stojić, koju je spopadao preko društvene mreže Instagram, i to u trenutku kada je okončao aferu s Kaćom Grujić, a i dalje bio u vezi s Jelenom Karleušom. Kako saznaje jedan list, Stojićeva nije bila zainteresovana za seks-šemu sa fudbalerom, a njihova prepiska do koje smo došli jasno govori da je Vranješ želeo da osvoji još jednu poznatu pevačicu.

- Ognjen je odlepio za Tijanom i pokušavao je da smuva. Prvo joj je slao poruke preko društvene mreže Instagram - otkriva izvor i dodaje:

- Tijana nije imala pojma o kome se radi kada joj je stigla prva poruka. Ušla je na njegov profil i videla da je reč o nekom fudbaleru. Tada je ukucala njegovo ime na „guglu“ i videla naslove da je bio u šemi s njenom koleginicom Katarinom Grujić. Vranješ ju je bukvalno bombardovao porukama. Lajkovao joj je sve fotografije, a onda bi joj pisao kako dobro izgleda i da bi trebalo da se vide - kaže izvor.

S obzirom na to da je nikakav kontakt s njim nije interesovao, Tijana je u nekom trenutku i prestala da mu odgovara na poruke, što je do tada radila iz kurtoazije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?‍♀️

A post shared by Tijana Stojic (@tijana_stojic) on Nov 15, 2018 at 9:42am PST

- Vranješ je nabavio i Tijanin broj telefona. Pisao joj je da je ozbiljna riba, da moraju da se vide i da sve zavisi od nje. Želeo je da sazna gde Tijana nastupa da bi došao da je sluša, a kako je sam nekoliko puta napisao, najviše da je gleda. Ona mu više nije odgovarala, pa je ubrzo svaka komunikacija prestala. Vranješ joj više nije pisao poruke čak ni na Instagramu, jer je shvatio da Tijanu ne zanima da bude s njim - otkriva izvor.

Foto: instagram.com/printscreen
Napadao i Tijanu...
RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes
Slab na pevačice...

List koji je došao do informacije kontaktirao je Stojićevu, koja je rekla:

- Degutantno mi je da uopšte pričam na tu temu. Nikada nisam, niti bih ikada bila s frajerom koji ženama šalje poruke preko društvenih mreža i spopada ih. Muškarci su danas postali veoma čudni i očigledno nemaju hrabrosti da priđu ženama, pa se sve svodi na dopisivanje i cimanje preko Instagrama - rekla je Tijana, koja je uputila podršku pop zvezdi Jeleni Karleuši.

- Ona je hrabra žena, prava lavica i verujem da će iz svega izaći jača. Ako je zaista bila s njim, a on iskoristio priliku da se promoviše preko njenog imena, onda je to skandalozno, a takav muškarac bi trebalo da se pokrije ušima i da ne izlazi iz kuće - rekla je Tijana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading