(FOTO) Ognjen Vranješ ne ostavlja Karleušu na miru?! Evo koju je fotografiju sada okačio!

Autor:

Zabava

20.01.2019

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Ognjen Vranješ plasirao je u medije gole fotografije koje mu je navodno slala Jelena Karleuša. Kada su slike preplavile ceo internet, pevačica se momentalno uputila u Kinu kod svog supruga Duška Tošića.

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes/e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ

Diva je rešila da ne komentariše skandal koji trese Srbiju, već da na svom Instagram profilu kači slike i snimke svoje porodice i tako dokaže svima da ih ovo ne može rastaviti.

Foto: instagram.com/karleusastar
Karleuša u Kini

Karleuša je juče podelila fotografiju iz Kine na kojoj se vide samo njene noge podignute na trosed, međutim verovatno joj nije bilo ni na kraj pameti da će upravo ovu njenu pozu iskopirati i njen navodni ljubavnik Ognjen Vranješ na svom Instagram profilu.

Foto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ

Naime, Ognjen je slučajno ili namerno, iz samo sebi znanih razloga podelio sa pratiocima fotografiju svojih nogu u istom položaju. Da li je ovo trebala da bude provokacija i koju poruku je fudbaler hteo da pošalje ovim potezom, ostaje nam da vidimo! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading