Ognjen Vranješ napumpao usne?!

Autor: alo.rs

Zabava

20.01.2019

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Ognjen Vranješ, koji ovih dana puni naslovne strane, ali ne sportskim uspesima, već detaljima seks-afere sa suprugom svog kolege, povećao je usne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????‍♂️

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Jan 8, 2019 at 7:41am PST

Dok jedni tvrde da se estetskom zahvatu podvrgnuo kod doktora, drugi pak veruju da je Vranješ koristio fotošop, a u nameri da na fotografijama ima bolji volumen usana.

- Ognjen je uvek pričao da mu je gornja usna znatno tanja od donje, te da bi želeo da je malo koriguje, jer ga to nervira - ispričao nam je blizak prijatelj ovog bosanskog fudbalera. Ipak, on nije siguran da li je ovaj na kraju uradio ono o čemu je govorio.

- Ne znam da li je ubrizgavao neki hijaluron, ili nešto slično, ili je samo povećavao usne u fotošopu na svom telefonu, ali primetio sam i ja da su mu na slikama, koje redovno kači na Instagramu, usne dosta deblje. Naročito ta gornja, koja je inače uvek bila tanka - kaže on za „Alo!“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Aug 6, 2018 at 7:22am PDT

Da li je posle navodne veze sa Jelenom Karleušom poželeo da i sam ima usne nalik njenim ili ne, tek, prosudite sami da li su Vranješove usne prave ili lažne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading