Nekada je lomio ruku zbog nje: Evo kako je Sloba reagovao kada je čuo da su se Marko i Luna smuvali!

Autor:

Zabava

19.01.2019

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović je odavno stavio tačku na svoj odnos sa Lunom Đogani, sa kojom je prevario sada već bivšu suprugu Kiju Kockar!

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Sloba Radanović

Ona je bila ta koja je mesecima iza patila za njim, doživljavala nervne slomove i lomila se pred celom nacijom zbog neuzvraćene ljubavi. Posle poljubaca koji su se desili na proslavi pravoslavne Nove godine u "Zadruzi 2" između blogerke i Marka Miljkovića, čini se da je učinjen veliki pomak po pitanju zaboravljanja ljubavi sa pevačem. 

Novonastalu situaciju prokomentarisao je Radanović na svom Instagram profilu, znajući da svi pratioci verno isčekuju i njegov stav po ovom pitanju. 

Pevač je kratko i jasno napisao svoj stav, pa time i zatvorio priču sa blogerkom:  

Foto: printscreen/instagram.com/sampanjactatica
Sloba Radanović

- Stvarno me ne zanima ko se s kim smuvao. To je moja izjava. Hvala. 

- Nekoliko puta sam istakao da ne volim kada neko komentariše moj privatan život. Tako ni ja sebi ne dajem za pravo da komentarišem druge. U svakom slučaju, svima u novoj godini želim sve najlepše - poručio je Sloba ranije u izjavi  za Pink. 

Da podestimo, pevač je u rijalitiju "Zadruga" javno prevario ženu Kristinu Kiju Kockar sa blogerkom Lunom Đogani, međutim, njihova ljubav se ugasila pred sam kraj rijalitija. Radanović je nakon finala ostao u dobrim odnosima sa Kijom, dok o Luni izbegava da govori, a gledaoci su zapamtili situaciju u kojoj je on u naletu ljubomore čak polomio ruku zbog Đoganijeve, no izgleda da je to sada daleko izanjega!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nataša

19.01.2019 12:37

Stvarno ga ne zanima ko se s kim smuvao. To je njegova izjava. Nikoga nije briga. To je "muvanje" po naredjenju.

Jelena

20.01.2019 02:40

@Nataša - Jedino muvanje po naredjenju je izmedju Ane i Davida.