Čestitka koju bi svaka žena poželela: Ovako je Saša Nikolini čestitao rođendan!

Autor:

Zabava

15.12.2018

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nikolina Kovač je proslavila 28 rođendan. Svoje pratioce na društvenim mrežama očarala izgledom, blistajući u elegantnoj crvenoj haljini a njen suprug iznendio mnoge porukom koju joj je ostavio javno.

RepublikaFoto: instagram.com/nikolina.kovac
Nikolina Kovač...

Priznala je da je preživela bračnu krizu, a sada sada je srećnija nego ikada.  Saša Kapor je emotivnom čestitkom posvećenom njegovoj ženi za rođendan posebno oduševio nežniji pol.

- Osmeh je najbolji poklon koji nekome možete dati, ja sam ga prvo sebi poklonila, pa i svima vama koje pokreće ona iskra dobre i zdrave energije, koja je po meni najveća sila na svetu. Sebi sam za divan dan poželela samo ovu krivu liniju koja crta najlepše i najispravnije stvari na planeti - napisala je Nikolina, a onda je njen suprug dodao:

- Neću te voleti večno, ne ljuti se, ni život nije večan. Voleću te jedan mali deo večnosti koji traje ceo život! Srećan rođendan - napisao je Saša

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading