Andreana Čekić se razvela zbog prevare i bebe!

Autor:

Zabava

20.11.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić konačno je obelodanila pravi razlog što se razvodi od svog supruga Ivana Miladinovića, pa sada definitivno želi da ga ostavi zbog prevare i gubitka bebe.

RepublikaFoto: instagram.com/andreanacekic
Stavila tačku na brak...

Naime, Andreana Čekić je u svom zvaničnom saopštenju objasnila da će Miladinović i ona svakako ostati prijatelji bez obzira na to što stavljaju tačku na svoj brak.

- Kako javnosti objasniti da se razvodimo, a da smo prijatelji i kolege pre svega? Kaže Ivan: "Uvek možemo reći da smo shvatili da umemo napraviti najbolju svadbu i da se sad komotno možemo razvesti"! Da, okrenućemo to na šalu. Umetnici nikada nisu imali obične načine, u tome i jeste sreća. Dragi prijatelji, mediji i i saradnici. Ovim putem vas želim informisati, kao što to obično uradim kada smatram da imam nešto važno da kažem, Ivan i ja imamo, pre svega, dugogodišnju profesionalnu saradnju koja se neće prekidati zbog razvoda jer oboje smo svesni da smo odličan tim i da smo godinama gradili sve do čega smo danas stigli. Kad pogledamo oko sebe, oboje smo ponosni i srećni, što je najbitnije - jedno drugom smo bili i ostajemo prijatelji, a to je najbolji oblik ljubavi - navela je pevačica u svom zvaničnom saopštenju. Kako su mediji ranije već pisali, Andreana je odluku da se razvede donela nakon što je saznala da je njen suprug imao aferu sa starletom Gordanom Gogom Terzić, ali i sa još nekoliko devojaka koje su blisko povezane sa estradom. Uprkos činjenici da su se oboje trudili da Čekićeva ostane u drugom stanju, sreće ipak nisu imali, pa je pevačica jednom prilikom objasnila da će pustiti da se sve odigra božjom voljom i da ništa više neće siliti po pitanju trudnoće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ljuba

20.11.2018 12:23

Ne znam zašto joj ne verujem.

Odgovori 18 0
Boris

20.11.2018 12:40

Zar opet?

Odgovori 18 0
CTOJKO

09.05.2019 08:13

Она њега варала, оставила и отишла са швалером. Сада га она њега оптужује за неверство. Швалерка мисли да је цео свет тај швалерај.