ŠOK! ČUVENI ISTRAŽITELJ TVRDI: JELENU UBIO MENADŽER IZ AUSTRIJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši obaveštajac Nenad Brezo, koji je široj javnosti postao poznat po slučaju "Topčider", tvrdi da ima nove dokaze u vezi sa ubistvom pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33) koji bacaju novo svetlo na ceo slučaj! On objašnjava da Jelenu nije usmrtio njen suprug Zoran Marjanović (40), već dve poznate pevačice i njihov menadžer iz Austrije, blizak mafiji i pojedinim političarima.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Leš Jelene Marjanović

Brezo smatra da je Jelena ubijena jer Zoran nije želeo da sarađuje s njenim koleginicama, koje su mu se potom osvetile.

 

Sišla s nasipa

- Jelena Marjanović je praktično kidnapovana tog dana! Ona je na nasip došla sa suprugom Zoranom i ćerkom Janom, a zatim se odvojila od njih kako bi trčala. Kada je već poprilično odmakla, malo dalje od nasipa pojavio se automobil u kojem su bile njene dve koleginice koje je dobro poznavala i njihov menadžer. Jelena je tad sišla sa nasipa kako bi se pozdravila sa njima, a oni su je nagovorili da uđe u automobil - tvrdi obaveštajac.

Brezo: Jelena kidnapovana dok je trčala i ubijena kod Zemun Polja. Telo tokom noći ostavljeno u kanalu

Kako navodi, Marjanovićeva nije ni slutila da je u pitanju zamka.

- Kada je Jelena ušla u automobil, zadobila je jak udarac u glavu i onesvestila se! Ona je potom odvezena sa nasipa i ubijena negde kod Zemun Polja! Pevačica je u kanal na nasipu u Borči donesena i bačena u noći između 2. i 3. aprila, negde oko četiri sata posle ponoći - priča Brezo i dodaje da za sve o čemu priča ima i materijalne dokaze.

On objašnjava da je motiv svirepog zločina to što Zoran Marjanović nije želeo da pomogne u karijeri dvema Jeleninim koleginicama, koje su joj potom došle glave.

Poznat policiji

- Zoran nije želeo besplatno da uradi CD za te pevačice, čija imena ne želim još da otkrijem. Jelena je mesec dana pre smrti bila u Austriji, gde boravi menadžer njene dve koleginice, i tad je napunila klub u kojem su uglavnom one nastupale. Te pevačice su bile ljubomorne na Jelenu, pa su počele da ucenjuju Zorana da im uradi albume, što je on odbio! Potom su, zajedno sa menadžerom, odlučile da se osvete - priča naš sagovornik.

Brezo: Marjanovićeva ubijena iz osvete jer njen muž Zoran nije želeo da uradi besplatne CD dvema pevačicama

Obaveštajac kaže da je menadžer iz Austrije dobro poznat policiji u toj zemlji, ali i policijama u Nemačkoj i Švajcarskoj.

- U pitanju je čovek koji je povezan s mafijom koja deluje u svim državama bivše Jugoslavije. Takođe, blizak je i sa mnogim poznatim srpskim političarima. On je tim pevačicama i nalazio tezge u Austriji, ali i okolnim državama. Jedna od njih je baš te večeri, kad je prijavljen Jelenin nestanak, trebalo da nastupa u Bijeljini, ali je otkazala svirku - dodaje Brezo.

UBICE ZAPALILE AUTOMOBIL

Bivši obaveštajac Nenad Brezo tvrdi i da je vozilo koje je korišćeno u Jeleninoj likvidaciji naknadno uništeno.

- U pitanju je fijat punto ili polo folksvagen boje trula višnja. Vozilo je nakon zločina spaljeno kako bi se sakrili svi tragovi koji bi mogli da dovedu do ubica - kaže Brezo.

Dumnić: Nema dokaza da je Zoran ubica

Advokati Zorana Marjanovića nedavno su uložili žalbe na rešenje kojim je početkom avgusta Viši sud u Beogradu potvrdio dopunjenu optužnicu protiv supruga ubijene pevačice, a o kojima trenutno odlučuje Apelacioni sud. Branioci tvrde da nema dokaza da je Marjanović usmrtio Jelenu.

- Prethodnom odlukom krivično-vanpretresnog veća optužnica je vraćena na dopunu istrage i svi dokazi koji su izvedeni u toj dopuni idu isključivo u korist Zorana Marjanovića, tako da je ova odluka malo nelogična i sa tim argumentima smo i izjavili žalbu - rekao je tada Marjanovićev advokat Nikola Dumnić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Valentina

21.09.2018 10:28

Pevačica koja je otkazala nastup u Bjeljini je Indi.Ona mnogo toga zna,zlo od žene.Davno je trebala biti uhapšena i praviti društvo Zoranu u CZ-u.

Odgovori 19 0
Ajde

21.09.2018 11:37

Kad se sve zna zasto doticni nije uhapsen?

Odgovori 17 1
Dobi

21.09.2018 16:26

Vidimo, sad se smisljeno raspredaju neke druge price i baca sumnja na neke nove statiste samo da bi se otezalo i odustalo od tog slucaja,a ovi kao Boza(inspektor Radisa iz crtaca) i njemu slicni jedino i daju iskaze,mora da su dobro placeni da blebecu i ako nemaju nikakav kredibilitet,jednom ce Zoran ipak da isprica ko mu je ubio zenu a onda ce mo se svi zblenutu i sokirati,pola Srbije vec zna ko to moze da bude ali niko ne sme da zucne ni prvo slovo njegovog imena,covek je zasticen ko beli medved od vrha vrhova.

Ana

21.09.2018 17:08

Zato se njena rodjena sestra odrekla nje, verovatno zato sto je saznala da ima veze sa ubistvom. Sad su mi neke stvari jasnije.

Odgovori 14 0