DAČIĆ OTKRIO PLAN ZAPADA: Srbima podmeću silovanje 20.000 Albanki!

Autor:

Vesti

31.05.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapadne sile (Amerika i Britanija pre svih) i Priština spremile su pakleni plan čija je suština da optuže Srbe za navodno silovanje 20.000 Albanki na Kosovu tokom 1998. i 1999. godine. Po uzoru na hajku kojom su Srbe koji su ratovali u Bosni i Hercegovini prikazali kao silovatelje i surove ubice, te na tu temu snimili i film koji je režirala slavna glumica Anđelina Džoli, spremljen je isti scenario.

RepublikaFoto: Tanjug
Dačić otkrio zaveru!

Kako bi sve delovalo uverljivije, zapadni lobisti su targetirali trojicu poznatih pripadnika tadašnjih vojnih jedinica - Milorada Ulemeka Legiju, koji je tokom rata na Kosovu komandovao "crvenim beretkama", generala Nebojšu Pavkovića, koji je bio komandant Treće armije VJ, i Gorana Radosavljevića Gurija, koji je tokom rata na Kosovu sprovodio antiterorističke akcije.

Legiju, Pavkovića i Gurija hoće da optuže

GODINE PROLAZE...

Ove navode potvrđuje i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

- Na Kosovu se vodi akcija koju je smislila jedna lobi grupa, odnosno marketinška agencija. Oni hoće da iskoriste činjenicu da se u svetu dosta vodi borba protiv nasilja nad ženama, protiv silovanja, a naročito silovanja i nasilja za vreme ratnih konflikata. Zato sada na Kosovu već postoje navodni spiskovi i peticije da je 20.000 žena prijavilo da je silovano za vreme 1999. na Kosovu - kaže Dačić.

Upravo iz tog razloga, dodaje Dačić, sada na svakoj sednici Saveta bezbednosti ambasadorka Kosova Flora Čitaku govori o tome. Nas je pak, dodaje, nekako sramota da lažemo, a čak i da pominjemo stvarne žrtve.

- Očigledno nismo shvatili kako funkcioniše novi svetski poredak - ironično konstatuje Dačić.

Da Srbiji pokušavaju da podmetnu apsolutne izmišljotine, smatra i penzionisani srpski oficir i haški osuđenik Veselin Šljivančanin.

- Posle toliko godina tvrde tako nešto. Pa gde su te sve žene bile do sada, zašto bi do sada ćutale?! To je čisto smišljena nečija akcija, te ne verujem da će ti lobisti uspeti u tome da dokažu nešto čega definitivno nije bilo nikada. Mi bismo odavno odgovarali za tako nešto da se ikada desilo - ističe Šljivančanin.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Haradinaj, Hašim Tači i njihovi mentori smislili kako da ocrne Srbe pred celim svetom

LOBI GRUPE

Naš sagovornik naglašava da se radi o čistoj propagandi.

- To sve sprovode neke lobi grupe i razni ljudi koji rade propagandu i seju mržnju i nepravdu, kao i sami Albanci koji pokušavaju da nas zastraše. Ali, čega se mi više možemo bojati kada su nam uzeli sve što su mogli i otimaju nam i dalje. Mi smo već doživeli najgori kriminal kao narod, da nas toliko zemalja NATO bombarduje i izvrši agresiju na našu zemlju. Sve su kontrolisali i radili šta su hteli, pa na kraju naterali tadašnje političko rukovodstvo da potpiše rezoluciju 1244, a sada je baš oni ne poštuju - zaključuje Šljivančanin.

I stručnjak za bezbednost iz BiH Dževad Galijašević ističe da je jasno da su sve to izmišljotine i propagandna matrica pokušaja rušenja države.

- Zapad zasigurno pokušava da širi laži kako bi sproveo svoje zamisli na ovim prostorima, uključujući i gomilu laži koje je njihova propaganda širila pre bombardovanja, a koje su bile alibi za napad NATO snaga na SRJ - napominje Galijašević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading