SEKS-AFERA POLITIČARA I FUDBALERA!

Autor:

Vesti

08.03.2018

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istog dana kada je Srpski telegraf najavio hapšenje krupnih zverki u borbi protiv visoke korupcije u Srbiji, pao je i funkcioner Nove stranke Zorana Živkovića! Nemanja Marković (25), bivši predsednik kluba foruma mladih Nove stranke, uhapšen je zbog sumnje da je fotkama sa golotinjom reketirao poznatog srpskog fudbalera! Reč je o Mihailu Ristiću, nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde, koji trenutno igra u češkom klubu Sparta.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Živkovićev omladinac: Marković sa liderom Nove stranke

Primopredaja

- Marković je fudbalera ucenjivao eksplicitnim fotografijama. On je od Ristića zahtevao da mu isplati 5.000 evra ili će u suprotnom u javnosti objaviti fotografije na kojima je fudbaler go - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kako saznajemo, Ristić je sporne slike slao devojci, koja ih je prosledila Markoviću. On je to iskoristio i njima ucenjivao fudbalera, a Srpski telegraf ekskluzivno objavljuje delove njihove prepiske.

Marković tražio 5.000 evra da vodi "ribu" u Tajland i Japan

- Pa vidi, ja da sam bio stoka, mogao sam da prodam medijima, pa da onda uzmem i napravim na tvoje ime profil na Instagramu, snepu, izbacim slika na net, nedajbože na porno i gej sajt, i pustim slike mejlom na adresu tvog kluba - jedna je od poruka Markovića, koji se nije tu zaustavio.

Foto: Srpski telegraf

- Neki debil bi ti tražio puno više, sa mnom ne znaš koliko imaš sreće jer nisi upoznat kakvih budala ima. Ja ti tražim moje dve i po plate da odvedem "ribu" u Tajland i Japan. Taman mi toliko treba za to, a da ne trošim svoje pare. Ja stvarno ne želim da ti budeš sjeb*n - piše "omladinac" Nove stranke fudbaleru.

Živkovićev kadar je fudbaleru predložio da mu pare uplati preko banke Vestern junion, ali je imao i još nekoliko strategija.

- Jedna opcija je bioskop: on (brat fudbalera) ostavi ispod sedišta pare, zalepi koverat, a na sledećoj projekciji moj sedne na to sedište i uzme koverat. Druga opcija je kafić kod mene u kraju. Da da konobarima jer nema kamera. Ali ta opcija mi se ne sviđa, jer mogu konobari da maznu pare. Treća opcija je da ostavi na blagajni kazina, a četvrta u kafiću u tvom kraju, gde sam izvideo super lokaciju za to, u WC - predlaže Marković.

Foto: Srpski telegraf

Uplata

Fudbaler je u jednom trenutku, nakon konstantnog insistiranja osumnjičenog, pristao da mu uplati 300 evra na račun.

- Tebra, spavao sam sinoć, ajde može, šaljem ti 300. Taman da se ponoviš malo pred put - odgovorio je Ristić ucenjivaču.

Prilikom hapšenja u Markovićevom telefonu pronađeni su pomenuti snimci, ali i prepiska do koje je Srpski telegraf došao, na osnovu čega mu je određen pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djordje1953

08.03.2018 14:50

sad ce da svane u srbiji kad je ovaj poznati politicar i kriminalac uhapsen