JELENIN KAČKET KLJUČNI DOKAZ UBISTVA: Inspektori proveravaju navode šestogodišnje Jane

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jana Marjanović (6), ćerka ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33), mogla bi da bude ključni svedok u istrazi koja se vodi protiv njenog oca Zorana (39), zasad jedinog osumnjičenog za zločin.

RepublikaFoto: e-stock/M. JOŠIDA

Saslušana u policiji

Saslušanja svedoka koje je predložilo tužilaštvo su završena, a postoji mogućnost da će advokati odbrane na svoj spisak da stave i devojčicu koja je tog dana, kad je prijavljen nestanak njene majke, navodno bila s ocem na nasipu.

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, iako pevačicina ćerka još nije predložena kao svedok u istrazi, svedočenje male Jane moglo bi da bude kec u rukavu Marjanovićeve odbrane, ali bi jedan detalj iz njenog svedočenja mogao i "skupo da ga košta"!

- Zoran je ispričao da je 2. aprila sa Janom bio na nasipu dok je Jelena trčala. Tvrdio je da se od deteta nije razdvajao i da ono može da potvrdi njegove navode. U slučaju da devojčica bude pozvana u tužilaštvo, pretpostavlja se da bi rekla sve ono što bi Zoran želeo da čuje, a što bi išlo u njegovu korist - kaže naš sagovornik.

Izvor: Kako se kačket iz Janinih ruku stvorio u kanalu, još je nepoznato, ali je jedini logičan odgovor da ga je tamo stavio ubica

Međutim, kako dodaje naš sagovornik, svedočenje male Jane moglo bi i da pokopa njenog oca. Naime, ona je u jednom od razgovora s inspektorima pre Zoranovog hapšenja otkrila da joj je majka, pre nego što je otišla da trči, dala da joj čuva kačket koji je nekim čudom pronađen sledećeg dana pored Jeleninog tela?!

- Dete je ranije potvrdilo Zoranovu priču i reklo da je s roditeljima bilo na nasipu u Borči, kao i da se njena mama spremala za trčanje. Ispričala je da je ostala sa ocem i da je čekala da se Jelena vrati. Devojčica je više puta saslušavana u policiji, a otvorila se tek kad je stekla poverenje inspektora koji su bili pažljivi kako Jana ni na koji način ne bi bila povređena - priča izvor Srpskog telegrafa.

Leš u kanalu

Kako dodaje, devojčica je tad otkrila da joj je mama pre nego što je otišla na trčanje predložila da se trampe.

- Jelena je pokušavala da odvikne Janu od cucle. Devojčica je ispričala da je mami dala cuclu, a ona njoj kačket da ga pričuva dok se ne vrati. Kad su to čuli, inspektori su ostali u šoku jer je kačket zatečen na mestu zločina. Zanimalo ih je kako se kapa koju je Jelena ostavila kod ćerke na čuvanje našla u kanalu pored tela ubijene pevačice. Međutim, odgovor na to pitanje nisu uspeli da dobiju, a jedino logično rešenje je da je kapu ostavio ubica - objašnjava naš sagovornik.

ČINJENICE

DESET MINUTA ZA ZLOČIN

  • Zoran i Jelena sa ćerkom bili na nasipu
  • pevačica "Granda" otišla na trčanje
  • Marjanović ostavlja devojčicu samu
  • ubija suprugu i posle deset minuta se vraća

ŠTA JE DETE PRIČALO

  • tata i ja smo se igrali, a mama trčala
  • moja mama je nestala u travi
  • dogodilo se nešto strašno
  • tata i ja smo dozivali mamu, nije je bilo
  • čika došao po mene i odveo me

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading