PUTIN: SRBIJI SPREMAJU STRAVIČNE UDARCE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju u 2018. godini čekaju veliki udari, stiglo je upozorenje direktno iz Kremlja od predsednika Rusije Vladimira Putina!

Foto: Tanjug/AP
Vladimir Putin i Aleksandar Vučić

Informacije, planove napada, akcije, sve ono što su Rusi prikupili biće dostavljeno Srbiji već u februaru, kada u Beograd dolazi ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, koji će lično predati dokumenta najužem rukovodstvu Srbije.

Ruska obaveštajna služba, kako saznaje Srpski telegraf od odlično obaveštenih diplomatskih krugova, ima informacije da će Srbija u ovoj godini biti pod strahovitim trostrukim pritiskom: iz Evropske unije (preko Federike Mogerini), NATO (Jensa Stoltenberga) i Amerike (Donalda Trampa).

- Ruski predsednik predočio je srpskom državnom vrhu da će Brisel s jedne strane pretiti stopiranjem nastavka pregovora i blokadom otvaranja poglavlja, dok će Ameri i NATO sve intenzivnije zahtevati da Beograd prekine vojnu, ekonomsku i svaku drugu saradnju sa Rusijom. Istovremeno, zajedničkim snagama sve tri strane biće saglasne u jednom zahtevu da se Srbija odrekne Kosova i prizna nezavisnost južne srpske pokrajine - navodi sagovornik Srpskog telegrafa.

AGRESIVAN PLAN

Podaci ruskih obaveštajaca za koje je Putin insistirao da budu dostavljeni Beogradu podrazumevaju i radikalnije poteze zapadnih saveznika.

11 puta su se sreli Vučić i Putin

- S obzirom na to da Srbija nije ustuknula ni za jotu posle svih pretnji i upozorenja Zapada, sad prelaze na agresivniji plan. Insceniraće etničke sukobe prvo u Sandžaku, a potom i u Vojvodini, što bi im poslužilo kao uvertira za finalni obračun sa Srbijom - navodi naš sagovornik.

Međutim, iz Kremlja stiže i jasna poruka ruskog predsednika:

- Putin je otvoreno i nedvosmisleno poručio da Srbija uvek može da računa na njega i Rusiju. Naglasio je da će Moskva intenzivirati saradnju sa Beogradom. On nipošto ne želi da ostavi Srbiju na cedilu, o čemu svedoči i njegova rešenost da dodatno ojača vojnu i ekonomsku saradnju sa nama, kao i da se ubrza i pojača isporuka ruskog naoružanja Srbiji - tvrdi upućeni diplomata.

CILJ DOTUĆI SRBIJU

Da nam predstoji izuzetno teška godina, potvrdio je i ruski filozof Aleksandar Dugin.

- Zapad vam neće dati svoje obećane kredite niti podršku, koja je zapravo usmerena na dalje razbijanje Srbije ako se Beograd ne odrekne Kosova. Uključenje u evropsku integraciju znači gubljenje zemlje, ne samo Kosova jer se neće završiti na tome. Dalje će krenuti Sandžak, Vojvodina… Postoji evidentno ugrožavanje teritorijalnog integriteta Srbije i mogućnost etničkih čistki. Dok atlantska sila ne dotuče Srbiju, neće se zaustaviti - upozorava Dugin i ističe da bi Srbiji savez sa Rusijom doneo spas jer bi svetska nuklearna sila tada stala u odbranu Srbije.

Vojni analitičar Miroslav Lazanski uveren je da je Putin na nedavnom sastanku u Moskvi već otkrio srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću šta ga čeka.

- Ruski obaveštajci nesumnjivo imaju pouzdane informacije o planovima SAD, EU i NATO i siguran sam da je Putin upravo to saopštio Vučiću na sastanku u četiri oka. Inače, pouzdano znam i da je upravo taj sastanak trenutno tema broj jedan američkih bezbednjaka, koji pokušavaju na sve načine da saznaju o čemu se pričalo. Sve u svemu, dobro je da znamo da imamo podršku Rusije, pre svega u UN i oko Kosova, što nam je najvažnije, a zatim i nastavak naoružavanja - navodi Lazanski.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Koturaljka

05.01.2018 10:40

Srbija je pod stalnim udarcima Amerike.

Koturaljka

05.01.2018 10:41

Rusi ce nas spasiti od zapada i udara Amerikanaca.

Koturaljka

05.01.2018 10:41

Voleo bih da vidim kako se amerika urusava u narednom periodu.

Koturaljka

05.01.2018 10:42

Vucic ce spremiti mudru politiku za odbranu Srbije.