KLINTON MONSTRUM: ISTRULIĆE U ZATVORU

Autor:

Vesti

22.11.2017

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Amerike i jedan od glavnih zagovornika krvave agresije na Jugoslaviju 1999. Bil Klinton (71) optužen je da je 2001, nakon završene karijere na čelu SAD, seksualno zlostavljao još četiri žene koje su u to vreme bile u kasnom tinejdžerskom dobu. Time bi čoveka koji je otvoreno iskazivao mržnju prema svemu srpskom mogla konačno da stigne ruka pravde, tvrde sagovornici Srpskog telegrafa. Oni podsećaju i da američki mediji spekulišu da je Klinton teško oboleo od raka neposredno posle završenog drugog predsedničkog mandata, a veruju da će on ovog puta teško zataškati monstruozna dela, kao što je to činio ranije sa brojnim aferama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bil Klinton

Nakon što su žene poput Pole Džouns, Huanite Brodrik i Ketlin Vili godinama optuživale Klintona da ih je zlostavljao, a što je prošlo nekažnjeno, autor Edvard Klajn, bivši glavni urednik Njujork tajmsa, objavio je detalje o još Bilovih krivičnih dela. Klajn je, pozivajući se na izvore bliske nekadašnjoj administraciji predsednika Klintona, naveo da je on koristio uticaj da napastvuje najmanje četiri devojke posle 2001. To se događalo kada je radio za kompaniju "Jukajpa" američkog plejboja i milijardera Rona Burklea.

Šešelj: Nije isključeno da ga čeka zatvor, mada mislim da će uložiti ozbiljan novac da to pokuša da izbegne. Da bi se zataškale njegove šlic-afere, taj monstrum je naredio bombardovanje Srbije

- Klinton je pomogao Burkleu da zgrne milione, a s njim i brojnim lepoticama zaposlenim u kompaniji obišao je svet u privatnom milijarderovom avionu. Nadimak letelice je "Air je*arnik One" - prenose mediji izjave autora Klajna, koji je istakao da se identiteti četiri mlade zlostavljane žene drže u tajnosti kako bi slučaj protiv Klintona bio uspešniji.

Simo Spasić: Najnovije optužnice su zanemarljive u odnosu na genocid protiv Srba koji je zajedno sa Hilari počinio

- Advokatima tih devojaka već je ponuđeno da se novcem zataška slučaj, ali to trenutno nije opcija - piše britanski Dejli mejl i otkriva da je Hilari navodno pobesnela zbog najnovijih optužbi protiv njenog supruga.

- Ona je zatražila od svojih privatnih detektiva da iskopaju neku prljavštinu iz života devojaka koje su napale Klintona, međutim, advokati su joj savetovali da to ne čini. Ona je upravo tako ranije ućutkala mnoge žene da nastave s borbom protiv zlostavljača - ističe britanski list i konstatuje da bi nekadašnjeg predsednika SAD mogla da stigne ozbiljna kazna ovog puta, kao i da mu spekulacije da je teško oboleo neće pomoći protiv novih optužbi.

Sagovornici Srpskog telegrafa zato ocenjuju da je došlo vreme da Klinton ispašta za svoja dela.

- Zločinca Klintona stiže božja kazna i kletva porodica nestalih i ubijenih sa Kosova i Metohije. On je i teško oboleo od raka i uskoro će skončati u najgorim mukama. Najnovije optužnice su zanemarljive u odnosu na genocid protiv Srba koji je zajedno sa Hilari počinio - istakao je predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM Simo Spasić, dok je lider radikala Vojislav Šešelj naglasio da nije isključeno da će bivši šef SAD trunuti u zatvoru.

- Opšte je poznato da je Klinton seksualni manijak i jedan težak bolesnik. Nije isključeno da ga čeka zatvor, mada mislim da će uložiti ozbiljan novac da to pokuša da izbegne. Da bi se zataškale njegove šlic-afere, taj monstrum je naredio bombardovanje Srbije i zaslužio je najgoru moguću sudbinu. Šta god da mu se desi, nikome ga neće biti žao. Doživeće javni prezir, podsmeh i izrugivanje celog sveta - naglasio je Šešelj aludirajući na navode da je Klinton bombardovanje Srbije naredio samo nekoliko meseci nakon afere sa Monikom Levinski, koja ga je umalo koštala predsedničkog mandata i koja mu je srozala popularnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
teodora geci

24.03.2018 22:40

Idiot, sprema se da gori duboko u zemlji